Melekoz 17 gün oldu doğum yapalı kızlar. Sorularınız varsa müsait oldukça cevaplarım biliyorsunuz yeni anneyim geç cevap verebilirim. 😊😘
Sanal_koala00 Melekoz Ankaralı değilim bilmiyorum ondan soruyorum bu normal bildiğimiz şehir hastanesi mi büyük olan 🤭 1 kere gittim sadece perinatolog muayenesi için
Snmdlbr Melekoz hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi😍 doğumunuz nasıl oldu sezeryan da kaçınca hafta da gün veriyorlar benim 2. Doğumum olacak ilk Doğumum oradaydı fakat pandemi dönemiydi şuanda odalar nasıl ziyaretçi kabul ediyorlar mı
123asu Melekoz 39 haftalık hamileyim dünden beri midem bulanıyor istiğfar ediyorum sırtım belim bacaklarim ağrıyor hastaneye gitmelimiyim
Sanal_koala00 Melekoz ben kazan da oturuyorum burada takipliyim doğum için şehir hastanesine gitsem kabul ediyorlar mı acaba takipli olmayan gebeyi?
Melekoz Sanal_koala00 ben ilk başta etlik Zübeydeye gidiyordum sonra orayı beğenmedim şehir Hastanesi’ne gittim bende son zamanlarda gittim geç gittim yani alırlar bence niye almasınlar bi şansını denemis olursun
Esraikra Sanal_koala00 merhaba canım bnde kazan da oturuyorum detaylıyı hangi hastane de yaptırdın acaba
Sanal_koala00 Esraikra Dr Ali İpek var canım duymuşsundur adını özel muayenehanesi var Çukurambar da orada yaptırdm 750 TL ücreti 😌
Esraikra Sanal_koala00 burada takipliydim ama Yalçın hoca ikili test sınır da çıkınca üçlü ve ayrıntılı Ankara’ya yönlendirdi şehir hastanesi haftam geçtiği için detaylıya gün vermedi