excitedmom1 Kızlar 11+0 im tam bugün ama hiç hamile gibi değilim göbek açısından , hiç karnım yok sizin de mi öyle 🤰🏻 Ama kusma bulantı vs var mutfağa karşı tiksinme vs var öyle sizde durumlar nedir , 2 gün sonra ikili teste gideceğim 💜
Angel276250 excitedmom1 benim 14 haftalık hala yok🙈 kişiden kişiye değişiyor karın çıkması durumu. Ben hamile kaldığım kilodan daha düşüğüm hala
Bebegim0101 excitedmom1 ben 11 haftaligim.Belirtilerim yok kesildi.Zaten en yogun belirtim koku ve mide agrimdi oda kesildi.Karnim sanki 5 aylik hamileymisim gibi sis ama gebeliktrnmi sisliktenmi yoksa 2.hamileligim oldugu icinmi bilmiyorum.benimde pztsi var 2 li testim
excitedmom1 Angel276250 yaaa ben 47 kiloydum canım şu anda 49 kilo oldum 11 haftada 2 kilo , acaba göbeğimiz çıkmazsa catlakta olmaz mı ki fkdksls
excitedmom1 Bebegim0101 benim ilk gebelik canım belki ondandır aslında minyonum da tam bugün 11 hafta hiç göbek yok , kusma falan var ama prilama başladım artık olur mu bilmiyorum , çok aşerme yok sende oldu mu , ayyy inşallah ikili testten de hayırlı sonuçlar alırız
Angel276250 excitedmom1 o durum bence biraz vücudun susuz kalmasıyla ilgili suyu bol içip krem yağ vs kullanırsan olmaz. Çok ufak göbeğim var gibi benim de ama öyle çok belirgin değil. Ben de 62 ile hamile kaldım şu an 59 falanım
excitedmom1 Angel276250 yaaa ben krem yağ vs başlamadim canım sen başladın mı şimdiden bazıları şey diyor şu catlayacaksa krem sursen de çatlar
Angel276250 excitedmom1 ben de başlamadım ama 4-5. Aydan sonra başlamayı düşünüyorum çünkü ne kadar su içersem içeyim derim kuruyor bu da çatlağı daha çok tetikliyor
excitedmom1 Benimde aşerme olmuyor vanim canım birşeyler çekiyor ama buradaki dedikleri kadar değil dhsjskks o yüzden merak ediyorum bazen nasıl birşey diye