Prenses34_annesi Pnrozgn siyah da çıkıntı daha net dueuyo ya o yüzden soylemistim ama erkege benziyor bu 🥰
Prenses34_annesi Umay2207 kesinlikle erkek duruyo bu alttaki çıkıntıyı gördünüzmü ben erkeğim diyo resmen 🤭😂🥰
Prenses34_annesi Pnrozgn bakalım ben hissiyatımı söyledim tabikide bir doktor kadar iyi bilemeyiz bir tahmin sadece inşallah sağsalim kuçağınıza almak nasip olur🥰
Prenses34_annesi Umay2207 hmm o zaman kordon ise kız diyelim bir yandan da yüzünü bir eliyle saklamaya calismis gibi benim kizimda yuzunu kapatiyor habire sagsalim kucaginiza alin insallah tabikide burada bir tahminde bulunuyoruz ve bir doktor kadar iyi bilemeyiz🥰
Ozgectndg https://www.hizliresim.com/20a2r40 Sizce kese şekli neyi andırıyor 10+1 bebişim kücük ama belki bilirsiniz
Prenses34_annesi Ozgectndg erkek gibi hissettim diyim size net birşey söyleyemem benim kesem daha yuvarlaktı kızdı tabikide her yuvarlak yada uzun kese kızdır erkektir teşhisi koyamayız ama ben hissimi soyleyeyim insalllah sagsalim kucaginiza alirsiniz🥰
Umay2207 Prenses34_annesi Aslında yüzü felan çok netti ama doktor neden böyle bir foto çekti bilmiyorum 😂😂Bir kızım var birde oğlum olsun isterim hayırlısı bakalım 😍
Ozgectndg Prenses34_annesi cok şükür bir kızım var bundada erkek diye düşünüyorum bende ama önce saglıklı olsun diyorum fakat bi kızım daha olsun isterim erkrk olursada saglık olsun☺️
Prenses34_annesi Umay2207 aynen inşallah hayırlısı olsun bazen bebeklerin durduğu anda çekildiği zaman biz hareket etmiyoruz sanıyoruz ama o fotoğrafı çekene kadar belli olmasada çılgınlıklar yapiyolar benim kizimda uykusu bolumdugu icin cok sinirliydi😂😂😂