Selim_Alparslan Küçük küçük çizik şeklinde heryeri çatlamış 😭 yağ kullanmama rağmen (Bio-oil ve badem) nasıl geçecek görüntüsü moralimi bozuyor .
Mervetny Selim_Alparslan bazen yağ ve krem kullansan da bünyeye göre olabiliyormuş canım, yağ kullanmaya devam et ama beyazladıktan sonra çok da bi çaresi yok diyorlar, olacağı varsa çatlak oluşuyor malesef 😔
EmineAyan Selim_Alparslan o zamanla beyazlaşacak 🤦🏻♀️ Çatlamışsın artık bi çaresi yok maalesef 🤷🏻♀️
Nagihanada Selim_Alparslan bende krem kullanmama rağmen aynı şekilde oldu artık onlarla yaşayacağız 😊
Bernalya Selim_Alparslan 16.haftamdan beri mustela catlak serumu ve biooil kullandim fakat 30. Haftamda bende de ayni popomda kirmizi catlaklar oldu.yapicak bisey yok malesef 😑
Maviii isiknur ben kullanıyorum bence boşuna para verip almasın kimse 😊 pek işe yaramıyor adı bar sadece kremin
Nefes2811 Benimde varislerim çıktı morel olarak kötüyüm ama doğumdan sonra tedavi olucam artık sabır 😑
Miss Aynen 3 tane kremim var göğüslerim kenarlarından çatladı kırmızı kırmızı belimmin kenarları yan tarafları yani yapısal biraz kendini de parçalasan olacağı varsa oluyo 🤦
Busratye Selim_Alparslan bende de olmuş ama ben popo ve göğüse çok önem vermemiştim karnıma sürdüm hep sürmediğim yerler çatladı . Görüntü kötü ama popoya pek bakmıyom 😊
Minikpopo Selim_Alparslan tatlım aynı şeyi ben de iki gün önce yaşadım. Karnımda bir tane yırtık yokken popomda bi baktım kırmızı kırmızı çizgiler var ve görüntüsü çok kötü 😣 krem kullanıyorum ama boş bemce geçmiş olsun artık onları kabullenmek lazım ☹️
Merveee277 Bende de kalçamda ve dizlerimde var hemde bekarlığımdan beri boyum hızlı uzadığı için sanırım. Şu an hamileyim ve sanırım çatlak benim için kaçınılmaz son ne yapıcam bilmiyorum 🤷♀️
Merylu Selim_Alparslan dogum yapalı 2 ay oldu o kırmızılık gitti ama tamamen beyazlamadı daha zamanla düzelir cilt renginle aynı renk olur ama çatlaklar asla düzelmez 🤷♀️
Zeynozeyyo Ben 35 haftalıpım karnım da catlak yok ama basen bölgemde kırmızı catlaklarım var hiçbir seyde kullanmadım Bu zamana kadar olacak olduktan sonra oluyor yapacak birsey yok canım ya ne kadar pahalı yağlar kremler kullanan arkadaslarım da var yine oluyor üstelik 7-8 kilo almama rağmen oldu
Gulsahh Selim_Alparslan vucudumda catlamayan yerim kalmadi resmen catlak icindeyim ama umrumda mi sorun 🤣🤣🤣
hafsa2020 Selim_Alparslan çaresi yok malesef bedeninizle alakalı olabilir etiniz sıkıysa çatlarsınz büyük ihtimal
Sumeyyye Bende aynı şekilde bio oil ve bebe yağı kullanıyodum ama kalçam mor mor çatlamış harita gibi😭 inşallah beyazlaşır
Albatros3501 Selim_Alparslan ben de kalça ve basenden çatladım fenaaa. Ama yine de lierac aldm kırmızı çatlaklarıma sürüyorum çok memnunum azaltmaya başladı.