Deletedmom_85 Tolga61 https://mutluresim.com buradan fotoğrafı yükleyerek direkt linkler altındaki linkin sonunda yazan kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsin canım
_Hill_ Tolga61 bide daha çatlatma iğnesi olalı 1 hafta olmuş ovitrelin içinde hcg hormunu var etkisi 10-12 günden aşağıya gitmez canım.Erken yapmışsın.Zatem şuan test yaptığında gebelik pozitif çıkar
Tolga61 _Hill_ o zaman test yanlış, dayanamadım işte, bide sürekli hamile olduğumu falan gördüm rüyamda piskolojik olarak yapiyim dedim, evet çok erken dayanamadım napim 😄
_Hill_ Tolga61 ah o rüyalar hiç bitmez😁ben hcg değeri bile gördüm rüyamda 13 değerinde o derece😂Ama kimisinin rüyası çıkıyorda benim çıkmadı o ayrı😁Dayan az kalmış😊
Semadml Tolga61 kendimizde belirti aramayarak mümkünse :D bende kiste çevirdi regl olmadım diye seviniyordum 5 cm kistle hastaneden döndüm sağolsun :D
Deletedmom_85 Tolga61 femara mı kullandın sen canım hangi iğne 10 12 güne etkisi geçiyor diyorlar iğne etkisi ama
Semadml Tolga61 yumurta çatlamamış kist olmuş oda büyümüş regl olmamı engellemiş :D 10 gün sonra ilaç ile regl olabildim
HKiLiCeR _Hill_ hemenn ertesi gün kan verdim sağık ocağında sonuclar aynı gün çıkmadığı için acilde de vermistim gece. Sabah verdiğim 2400 aksam verdiğim de 3600 cıkmıstı sonuclar
_Hill_ Tolga61 canım bu muhtemelen ovitrellin etkisi gün ve gün takip et istersen çizgi 7-8 gün içinde silikleşiyor bende(bazılarında 12 gün geçmiyor etkisi)Sonra tamamen yokolup 10-11 . Gün varsa 12.gün tekrardan çizgi çıkmaya başlıyor benim kimyasal olmuştu(çatlatma iğnesi kullanırken) bir kere o şekilde olmuştu.5 kere klomen+ovitrel iğne oldum ordan biliyorum😢
_Hill_ Semadml aynen canım benimde 1 kere olmuştu bebek isteğimin 8.ayıydı sanırım.O dönem başka sıkıntılarım vardı stresten olmuş demişti doktor.Sonraki hiçbişey kalmamıştı genelde adetle atılıyor öyle olunca