mrv_elvn_ Bu durumu çok merak ediyorum düzenli giden varsa bilgi verebilir mi göbüşler büyükçe zorlaşıyor malum bende düzenli gitmek istiyorum ama korkuyorum
Yasmin61 mrv_elvn_ canım ben en baştan beri gidiyorum. Vallahi büyük rahatlık çünkü jiletle temiz alamiyosun. E kendin ağda yapmaya kalksan göbekten göremiyosun. E hamilesin her an hersey olabilir muayene olmak zorunda kalabilirsin. O yüzden acisindan hiç korkma en fazla özel bölge 10 dj sürüyor. Oda eğer ilk agdaya yaptiriyosan biraz acır sonradan tüyler incelenecek. Acı da kalmayacak.
Mikasa_Ackerman mrv_elvn_ ben de hep gidiyorum, büyük rahatlık oluyor. Bir yan etkisini görmedim. Ağda yüzünden sorun yaşayanı da hiç duymadım gebelikte. Zaten karnım hafif çıkmaya başladığından beri aşağıyı göremiyorum 😅 aynayla baksam da uzanamıyorum doğru düzgün. O yüzden kuaföre gidip 5dk da aldırıp çıkıyorum.
Sule9191 mrv_elvn_ bende düzenli olarak gidiyorum hem rahatlık hemde çabuk oluyor. Hiçte utanma olmuyor zaten onlar iş olarak yaptığı için öyle bir inceleme filan yok çat çut bitirip çıkıyorlar utanma hissine kapılmıyorsun hiç 😅
cansualisa mrv_elvn_ ben az kasılma oluyor ilk kızımda da gittim baştan doğuma kadar oğlum da da devam ediyorum kuzum hiç sorun yaşamadım 45 günde cıkıyor gidip sak sak 15 dakka mis😂
mrv_elvn_ Yasmin61 normalde ağdaya gidiyordum hep ama gözümü korkuttular biraz 😅 bende artık iyi bir kuaför bakacağım dediğiniz gibi hastaneye gittim acil bir durum oldu jiletle aldığım için biraz utandım yani o daha kötü bir durum 😒
mrv_elvn_ Mikasa_Ackerman en iyisini yapıyorsunuz ya bende başlayacağım çünkü göbüş büyüyor 😅 işler zorlaşıyor
Mikasa_Ackerman Busbusu niye utanalım, ağdayı yapan kadınlar zaten günde 100 tane şey görüyorlar gidip sadece biz açmıyoruz 😅 İnsanların işinin bir parçası bu.
cansualisa Busbusu gitmeden bol dalinleee lifleniyorummm mis gibi utanma az oluyor ama sürekli gidince asıyorsun işlerini yapıyorlar bizimde işimiz görülüyor kuzum napalım 😅
Son-ali295 Bende düzenli gidiyorum gebelikten öncede düzenli gidiyordum ilklerden utaniyordum sonra alıştım sorun olmuyor doktorun yaninda temiz görünmek daha önemli bence 🤗🤗
MinikBrokoli Gebelikten önce lazer epilasyona gidiyordum, sonra gebelik için bırak , ilk iki ay tekrar çıktı , sonra jiletle tıraşladım , son 4 aydır çıkmıyor
mrv_elvn_ cansualisa oh ne güzel valla en azından için rahattir jiletle olunca kaşıntı batık kaçınılmaz son😒
Ceyo93 mrv_elvn_ hep kendim yaptım hala da kendim yapıyorum ayna karşısında rahat oluyor kuaföre gidemem utanırım 🙈🤭
cansualisa mrv_elvn_ jilet en son ergenliğimde ortaokulda vurmuştum oda anneannem sakızla eldivenle alıyordu bende heryerimi parçalamıştım resmen😅😅
Kubrakck2222 Burada birinin ağdaya gidip kıl köklerinin enfeksiyon kaptığını öğrendiğimden beri cesaret edemiyorum asla, karnım büyüdükçe zorlaşıyor ne yapacağım bilmiyorum 😭😭😭
Patricia Valla çok büyük kolaylık bizim göbek aldı başını gitti asla eğilip görme imkanım yok senelerdir gittiğim kuaför ve tek bir kadına yaptırdığım için utanmıyorum da şip şak bitiyor. Son adet tarihiniz mesela ayın 5iyse her ayın 20 gibi gidin o zaman daha az canınız yanar. Denedim ondan adet tarihine yakın gidince bir tık daha acıyor sanki