Merveebuluttt Kozlar sütüm yok denecek kadar az bugün kesildi sanki bebeğim küvezde süt götürmem lazım ama strese girdikçe iyice gitti 😔
_Mmomy5 Merveebuluttt bestlak damla Humana çayı Hurma incir kuru dut bunlArı ve bol su tüketin emzirirken ılık şeyler için masajla birlikte sağım yapın
Rapunzelinanasi Merveebuluttt tahin, ceviz, humana anne çayı ama her şeyden önce bol bol su ve dinlenmek. Ben uyuduğum zaman göğsüm dolu dolu oluyor
Tugceonur Merveebuluttt bestlak damla Mümkünse tenntemasi E bebekde malt içecek satılıyor Dereotu Bulgur Mercimek Yeşil sebzeler İncir Hurma Rezene Bunlari düzenli şekilde tüketip stres yapmayın uzak durmaya çalışın bu şekilde.bebeginize yardımcı olamazsınız rabbim sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin
meltemcanli Merveebuluttt rezene çayı komposto bol su için bir de tez zamanda kavuşun inşallah sizi çok iyi anlıyorum aynı yollardan geçtim çok şükür hepsi geçiyor
Melokrks Merveebuluttt Humana ya da mamsel emziren anne çayı , bestlak damla, yeşillikler özellikle dereotu, incir, en önemliside bol su içmek ve dinlenmek