Aysehatun iamnil123 bende uyku hali vardı ki ben gece geç uyuyan bi insanım aksamları yemekten sonra koltukta uyukluyordum,mide hiç normal zamanda yasamadığım gebelik testi yapmadan 5,6 gün önce mide yanması yasamistim
kocisininprensesi iamnil123 bende adete 3 gün kala olmuştu çok az pembe kahverengi arası bi lekelenmeydi. Yani yaklaşık 1-1.5 cm’lik bi alandaydı. Sonra adet olacakmış hissi oldu ama erken gebelik testiyle öğrendim ben. Ama yerleşme kanaması herkeste olmazmış
Muhammedamine iamnil123 yerleşme kanaması olmadı bende belirtide olmadı belirtilerim 9 haftalıkken başladı 🤷♀️
Usakli64 Adetten 2-3 gun once ya da adet günü olabilir zamanlamasi dollenmeye baglidir. Gunluk akintinin icinde kahve pembe lekelenme seklindedir ve yogun degildir.. Agrin olabilir ve adet zannedebilirsin ama gunlerce sürmez.. Benim oldu ve anladim çünkü tüp bebek transferi sonrasi teste 2-3 gun kala oldu tek sefer geldi..
iamnil123 Usakli64 bendentup bebek durumu söz konusu değil ama ben yerlesmeyi adetten 2 gun once yasadim. Iki gun sürdü. Ve sonra kan testi yaptım hcg 0.100 cikti. Su ann regl im 4 gun geciyor bir test yapmaya korkuyorum. 😔 sol tarafima uzaninca ontarafta bise atiyor sanki
iamnil123 melekimm evvet bana da sicaknoluyordu hatta atesim cikiyordu, agzimda metal tadi oluyordu su icince.. siz hamile mısınz
melekimm iamnil123 aynen canm benimde agzmda degisik bir tat vardi yemek yedikten sonra daha cok oluyodu evet 23 haftalk hamileyim canm 😊
Batinseda iamnil123 değişiklik gösterebilir ama inşallah miden bulanmaz çünkü ben çok ağır geçirdim haftanın 3 günü hastanede serum takiliydi en son hastanede yattım tedavi gördüm öyle geçti 6 kilo verdim kusmadan dolayı ama insandan insana değişiyor
Aysehatun kocisininprensesi aynen oyle cok ama ben ilerleyen zamanlarda hamileliğimde cok yasamasim mide yanması sayilidir yani
leylacann Hiç belirtim olmadı sadece adetime bir hafta kala iştahım açıldı sürekli açlık hissediyordum.adet günümden sonraki giiün ise yerleşme kanaması oldu hafif kahvemsi ara ara 2 günde kesildi.sonraki ay tekrar oldu ama sıkıntı olmadı.17 haftalığım şimdi hiç aşerme bulantı yaşamadım inşallah bundan sonrada yaşamam
Fatma2525 Aysehatun merhaba adetime 6 gün var ama benim de sabah midem çok kötü yandı belim çok ağrıyor acaba hamile miyim?
Nur_Husuf Merhaba bende bas donmesi birde bir gece yatiqimda gece usudum cok uzumdede alergiya gibi sivilceler oldu .usume hala arada bir oluyor hamilelikden diyorlar
srpl1515 1-1,5 hafta adetim gecikmişti. Stresten kaynaklandığını düşünmüştüm. Sonra doktora gidince gebe olduğumu öğrendim.
Aysehatun Fatma2525 inşallah öylesindir canım ama sakın erkenden test yapma ben adetim bir gün gecikmesiyle erken gebelik testlerinden alip sabah ilk idrarim ile yapmistim direk ikinci cizgi cok belirgindi ayni gun kan testinde onaylandi bence sende acele etme hakkinda hayirlisi olsun canim