Livaa12 Biz gaz anestezi yaptırdık , yasamadik boyle bi sorun , hem disi hem erkek kedim var ikisinide ay i gun kisirlastirdik . Disiler de biraz zor oluyo ama erkek kedim eve geldikten 1 saat snra hoplayıp zipliyordu. Umarim iyilesmistir kediniz
elifvesara poyrazvearya 1 yaşından önce kesinlikle önerilmiyor benim kedim de 6 aylık veterinerim 1 yaşında getir dedi, daha bebekler 🥹
Asyaninannesi58 Dark658 vay fofenkçi😂 veteriner ilk kızgınlık belirtisini göstermeden kısırlaştıramayız dedi de bizimkiler dişi hepsi ondan olabilir
adennlilith1 poyrazvearya tekir erkek kedimi kısırlaştırdım şimdi dişi kedim de var onu da kısırlaştıracağım ama tekir değil
asena0609 poyrazvearya Psikolojik büyük bi travma geçiriyor çok normal böyle davranması ki Scottishler psikolojik yönden çok hassas ırklardır yaş mama ile kendi mamasını karıştırıp vermeyi deneyin gün geçtikçe karıştırdığınız yaş mamanın miktarını azaltın kuru mamayı arttırın tekrar mamasına döner ve hayvan psikolojisinde şu vardır maması reddettiğin ona ne kadar seçenek sunarsınız tercih ederler çünkü açlar ama seçenek sunmazsanız en fazla 2 gün kendini aç bırakır sonra aç olduğu için kendi mamasını yer kediniz toparlicaktır merak etmeyin ama biraz fazla hassas bi oğlunuz var 😊🙏🏼
poyrazvearya asena0609 kusması durdu iğne yaptıkları kusma önleyici ama inatla mamasını istemiyor yaş mama için yalvarıyor kuru ekmeğe bile okey ama bayılarak yediğini mamasını asla yemiyor bizde başka bir şey vermiyoruz yemesi için
Dark658 Asyaninannesi58 dişileri anlamak için ensesinden tutup poposuna biraz bastırmak gerekiyormuş bacakları indirirse hazır demek 😂
Asyaninannesi58 Dark658 ay anlaşılmıcak gibi değil benim kedilerin annesi eşimin kıyafetlerine işiyodu 😂 kısırlaştırdık yavruları da hep dişi oldu onları da bekliyoruz bakalım