bademli_puding Kızlar merhaba 4+6 yım doktor iki hafta ilişkiyi yasakladı sizdede böyle bişey olmuşmuydu
hayalperest2310 bademli_puding yani doktorun bir bildiği vardır bizde yasak değildi ama ilk üç ay düşük tehlikesi olduğu için olmali
Anneperi bademli_puding Bana normal hayatına devam etti. Öyle yaptım onu da kısıtlamadım. 16.haftada yız
Beyzafd bademli_puding bizde yasak degildi devam edebilirsiniz demisti ama biz ne olmaz diye ilk 3 ay iliskiye girmedik ve son 3 ay da yine yasak değil ama ben erken doğum riski olmasin diye girmicem çocuğum için değer..
bademli_puding egemomss ilk kızımda 9 ay boyunca yasaktı bebeğimin eşi aşağıda olduğu için bunda da tedirgin oldum acaba eşi yine aşağıda mı diye
bademli_puding egemomss değil mi bende öyle düşündüm aslımda söylemedi bişey çünkü beneğin eşi aşağıdaysa dikkat edilmesi gereken bazı şeyler var
Babykalamar Dogal yoldan gebelikse eger suan cok erken tutunma asamasinda oldugu icin yasaklamistir. 7. Haftadan sonra kalbini duyduktan sonra bi risk yoksa yasaklamaz. Ben ilk 7. Hafta gitmistim doktora suan 22. Haftamdayim hic oyle yasagim olmadi.