Ece61 Gulcann9 Çok erken daha bende 19 haftada hissettim şu an 24+1 iz kızımla merak etme daha çok uzun zaman var önümüzde hissedersin
Prenses34_annesi Gulcann9 16.da kalp atışı gibi hissettim pıt pıt sonra zaten 18-19 da netleşti 19 dan sonra daha da net şekilde ilerlemeye devam ediyoruz 24+3🥰
sedamom00 Gulcann9 şuan hissedilmez ki zaten 18 20 haftada hissediliyor benim karnım acıyor heleki tuvaletimi yaparken birde hapşırırken sizde de oluyor mu normal mi 12 haftalığım
Gulcann9 tugcegk Kasık ağrılarım filan vardı yok sadece göğüslerimde çok hassasiyet var diyorum bişey mi oldu 😒
sade-Liyaa Canım genelde öyle oluyor bende 14 haftadayım bazen hiçbir belirtim olmuyor kontrole gittiğimde iyi olduğunu görünce normalmiş demek ki demeye başlamıştım hareketlerini hissedene kadar hamile olduğunu arada unutabilirsin bile 😄
Gulcann9 sade-Liyaa Ayy inşallah aynen bende diyorum doktor gitsem rahatlasam mı diye rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip annelik böyle bir şey demekki herşeyden tedirgin oluyoruz
tugcegk sade-Liyaa katılıyorum size benim bulantım vs de olmadı öyle hamile olduğumu unutuyordum resmen 🤭
tugcegk sade-Liyaa katılıyorum size benim bulantım vs de olmadı öyle hamile olduğumu unutuyordum resmen 🤭
sade-Liyaa Gulcann9 Aynen öyle canım aklımıza kötüyü getirmeyelim ben sürekli elim karnımda her gece yatmadan okuyorum bebeğime sürekli dua ediyorum ne gelirse rabbimden iyi düşünelim iyi olsun 🥰
Gulcann9 sade-Liyaa En güzeli duaya sığınmak zaten rabbim korusun şeytan vesvese veriyor işde benim bi kaybım olduğu içinde bu kadar tedirgin oluyorum sanırım .
Ece61 Gulcann9 Çok küçük daha annesi illaki oynuyor içinde ama sen daha hissedemiyorsun bir de ilk bebekse
Gulcann9 Prenses34_annesi Çok şükür 🙏🏻 rabbim en güzel duyguları bütün hamile annelere yaşatmaya nasip etsin.