QueenM77 kesinlikle var. Maddi manevi yeterince esinizle zaman gecirip gezip tozdugunuzu dusunmeden yapmayin. Gerekli sabira sahip degilseniz kendinizden odun veremeyecekseniz. Uyku vs. Gorunusunuzle ilgili kaygilariniz olacaksa, gezmenizden geri kalamayacaksaniz daha zamani gelmemistir.
Ha cocuk yaparsiniz cok akilli uslu olur gezip tozarsiniz. Kilo almazsiniz hic catlamazsiniz. Cigliklarina ragmen uyku egitimi verirsiniz o kadarina bisi diyemem.(yapilan arastirmalara gore ice kapanik oz guvensiz yapiyor uyku egitimi)
Ben denemelere başlayalim 6-8 aya olur heralde anca diyodum. Denedigimiz ay ikiz hamile kaldim. Cocuklarimi cok seviyorum fakat o zamana dönenirseydim bir iki sene daha beklerdim. 28yasinda hamile kaldim. Ne vucut kaldi ne guzellik ne uyku hicbir sey 😂 yine de bi guluyolar dunya tatlisi ikisi de 🫶🏻 Çok fedakarlık gerekiyo. Esle problemler ayri oluyo :) yani tum hayatiniz degisiyor. Ben cocuklarim dogana kadar esimle hic kavga etmemistim mesela. Lohusalikta az kalsin ayriliyoduk 🤣🤣
Bu arada dogum yapmis insanları daha cok dikkate almanizi oneririm. Hamileligim cok problemli gecti ona ragmen cok mutluydum bebeklerim olacagi icin cok heyecanliydik 🤣