Nazlimom afroditt sıcak duşta göğüslerinize masaj yapın süt artırıcı şeyler yiyin benim de 4. Günden sonra sütüm indi gayet normal incir hurma yiyin kahvaltıda dereotu tahin yiyordum bende göğüslerim doluyordu
Mer93 afroditt normalolan o su gibi dediğiniz kolostrum bebeğiniz için en en faydalı süt vi damlasını bile eksiksiz verin bebeğinize bi kaşık çıkaa bile yeter ondan
Kelebekk-0307 afroditt süt bebeğinizin ihtiyacına göre gelir ve renk alır daha çok yeni zamanla yaglanir hem ilk hafta gelen süt kolostrum oluyor çok önemli bebekler için ziyan etmeyin sulu diye
Mer93 afroditt evet bundan sonra bi kaç güne beyaza döner ama dediğim gibi en değerli o süt damlasını bile eksiksiz verin bebeğinize
KkubraOz afroditt sütün kıvamı önemli değil siz emzirdikçe zaten kıvam alıyor benimde ilk günler rengi daha koyuydu şimdi açıldı mesela bide çok fazla sütünüz geliyorsa mutlaka sağım işlemi de yapın benim 4. Günde göğüslerim o sebepten aşırı şişti taş gibi oldu komple boşaltana kadar sağdım myle düzeldi yoksa mastit olabilirsiniz ona dikkat edin
FredericChopin afroditt Gebe okulu eğitimine gidiyorum. Orada ebeler “bir memeyi en az 20 dk emzirin, bebek kendisi bırakıncaya kadar da memeyi bıraktırmayın, bir sonraki emzirme de diğer memeyi aynı şekilde emzirin” dediler. Sebebi de sütün besleyici kısmının ilk 10-15 dkdan sonra gelmeye başlamasıymış. Belki bunun da etkisi vardır, o yüzden su gibidir. Deneyebilirsiniz bence. 🍀
PapatiA FredericChopin bunu hemşireler felan bana da dedi fakat şöyle bı durum var 5dakıka sonra uyuyup kalıyor yada yorulup bırakıyor o zaman napıcaz 20dakıka boyunca emdıgını ben hiç görmedim
FredericChopin PapatiA Henüz doğurmadığım için tecrübe edemedim tabi ama… O zaman en azından emzirme süresi artınca denenebilir sanırım.
Merve0092 afroditt dut hoşafı yapabilirsen yap ye sıcak suyla duş ben humananın rezene kimyon çayını kullandım birde
Tuba2949 afroditt Mrb canım gözün aydın öncelikle, benim ilk kızımda sütüm maşallah çok yağlıydı. Yediklerim tahin, ceviz, fındık, bol salata, su. Karbonhidrat çok tüketme bunun yerine bol protein