pelindf Kızlar selam uzun zamandır maalesef el egzamam var bayadan beri iyiydi ancak son zamanlarda yine arttı kortizonlu kremlerden süremiyorum haliyle ne önerirsiniz benim gibi bu durumu yaşayan var mı neler yaptınız?
pelindf Tugba__- evet doktorunuza danışmadan kortizonlu kullanmayın doğal yağlar sürmeye çalışıyorum ben de
Sevim2211 pelindf bende çıkmıştı bacaklarım ve kollarımda vardı cildiyeye gittim hamile olduğum için ona göre bi tedavi uyguladı şuan iyiyim çok şükür geçti
pelindf Sevim2211 inşallah tekrarlamaz bu meret maalesef fırsatı buldu mu tekrar geliyor 🥲çok geçmiş olsun 🤗
Yarenn92 pelindf eczaneci bana neutrogena el kremi konsantre yazıyor onu tavsiye etti aldım 2 günde ellerim pamuk gibi oldu parmak aralarım resmen yarılmıştı sizde bir bakın istiyorsanız
Sevim2211 pelindf teşekkür ed rim evet ne zaman tekrarlayavağı hiç belli olmuyor o çok sıkıntı gerçekten ☺️
Nazlican55 @“Tugba__-”#p24749396bende aynı kremi kullanıyordum kortizon oranı yüksek bir krem olduğu için benim doktorum momecon krem önermişti
Ceren67 pelindf ben ben berbat oldu elim doktor antibiyotik krem verdi 1 ay olacak hala da kullanıyorum tüm parmak aralarım ellerimde mahfoldu