AnneyizBizAnne Kızlar 10 haftalık gebwyim en çok sağda ağrım oluyordu zaman zaman çift tarafta ama en çok sağda ve bazen geçmeyen ağrılar oluyordu ins güzel haberler alırsınız
Gullcha AnneyizBizAnne bu cevaba bayildim 😚 Allah saglikli bi sekilde yavrunu kucagina almayi nasip etsin insallah 😊
Gullcha Tgbabsra konu etiketi secmwm gerekiyor diye onu yazdim sana katiliyorum 😃 dua icinde Allah razi olsun eger guzel bi haber alirsam muhakkak burdada paylasacagim 😊
Elifyilmaz Gullcha amin canim aminn inan seni cok iyi anliyorum en ufak belirtiyi bile insan gebelige yoruyor
Ilk_anneligim Elifyilmaz yaa ıkınma gerçekten nasıl oluyor. Sadece bunu düşünüyorum ya ikinamazsam diye. 😬 Bunu afedersiniz büyük abdestte dahi çok beceremiyorum.
Tgbabsra Gullcha İnşAllah bence 1 hafta geçsin biraz sabret biliyorum sabır zor bir iş ama çıkmıyor idrar da filan
Rumis Benim de belimin sol tarafı ağrıyor ben de supheleniyorum adete 4 gün var dayanamicam test yapıcam
Gullcha Ben 2 dir elim boş donunce bu ay söz verdim kendime adet gecikmem olmadan asla test yapmayacagim tam 1 gun kaldi ve adet belirtilerime dair hicbirsey yok bende 😊 insallah hamileyizdir 🤰
Gullcha moms06 bende cok zor dayaniyorum son 1 gun kaldi adetime cok korkuyorum hasta olcam diye ama negatif gorursemde cok uzulurum diye erteledikce erteliyorum 😄
Misra_123 Gullcha valla benim sağ taraftaydı hatta apandist olabilir diye gittim kan aldı hamilesin dedi kişiden kişiye değişebilir heralde 😂