• Doğum
  • 37. Hafta doğumda tecrübeli olanlar yardım 😔

Kızlar merhaba. 37. Haftadayım Allah nasip ederse normal istiyorum. Şuan saat sabahın 06.03 ü. Çok afedersiniz ama akıntım oluyor yalnız sanki su gidiyormuş gibi akıyor yalnız çok değil normal akıntı ama biraz sıvı. Sizce Doğumla alakası olabilir mi yardım lütfen

Kbrsuzen doğumla ilgisi olmaz çok normal hamilelikte doğum belirtisi olan renkli akıntıdır pembe kırmızı yada kahverengi rdnkte olmalı harici berrak akıntı gayet normal bendede oluyor 37+6 yım

Bende 37+3 teyim . Dünki çatı muayenesiyle beraber dün akşam kahverengi leke .. az öncede nişanım geldi . Hakkımızda hayırlısı

Kbrsuzen yani benim akıntım çoğaldığında doktorum bebeğin başı aşşagıya baskı yaptığı zaman çok akıntı olur demişti doğum yapmadan önce çok akıntım oldu zaten tam 37 dide doğum yaptım

SevgiErsoy 2750 doğdu 2680 le hastaneden çıktık ama şuan 6 kilo 2 aylık endişelenme yani kilo konusunda çabuk toparlanıyorlar hiçbir sorunda yaşamadım Yürüyerek girdim yürüyerek çıktım

Kbrsuzen berrak akinti derken suyunuz mu geliyor ?eger oyle ise hastaneye gitmeniz gerekir,bir pecete koyun ve takip edin,cunku suyunuz geldi andan itibaren enfeksiyon riskiniz olusur

Bende 37 de doğum yaptım .Hiç korkma canım çok şükür bebeğim 5 buçuk aylık şimdi

Bende 37+4 de doğum yaptim yani akıntı nasil yoğun bi akınti mı yoksa su mu? Anlamadım pek dediğinizi

Betul6777 kahverengi. Bugün doktorla tekrar görüştüm normal olduğunu söyledi muayeneden sonra illaki o kanama olurmuş . Endişe etme dedi