Kızlar merhaba. 37. Haftadayım Allah nasip ederse normal istiyorum. Şuan saat sabahın 06.03 ü. Çok afedersiniz ama akıntım oluyor yalnız sanki su gidiyormuş gibi akıyor yalnız çok değil normal akıntı ama biraz sıvı. Sizce Doğumla alakası olabilir mi yardım lütfen
37. Hafta doğumda tecrübeli olanlar yardım 😔
Bende 37+3 teyim . Dünki çatı muayenesiyle beraber dün akşam kahverengi leke .. az öncede nişanım geldi . Hakkımızda hayırlısı
Basaktrk bir problem yaşadınızmı . Kaç kg doğdu . Galiba iki üç güne bende doğurucam
- Düzenlendi
SevgiErsoy 2750 doğdu 2680 le hastaneden çıktık ama şuan 6 kilo 2 aylık endişelenme yani kilo konusunda çabuk toparlanıyorlar hiçbir sorunda yaşamadım Yürüyerek girdim yürüyerek çıktım
SevgiErsoy ne renkti nisaniniz benimde çatı muaynesinden sonra kahverengi kanamam oldu
Bende 37 de doğum yaptım .Hiç korkma canım çok şükür bebeğim 5 buçuk aylık şimdi
Bende 37+4 de doğum yaptim yani akıntı nasil yoğun bi akınti mı yoksa su mu? Anlamadım pek dediğinizi
Betul6777 kahverengi. Bugün doktorla tekrar görüştüm normal olduğunu söyledi muayeneden sonra illaki o kanama olurmuş . Endişe etme dedi
SevgiErsoy bana da ayni seyi soyledi