MbsN Kac gundur 10 dkda bir gelen duzensiz sancilar bir turlu duzene girmiyor dun gece aciklik icin bakcaklardi cok agrim oldugu icin bakamadi kadin ama kafasina dokundum dedi yani kanala girmis oluyor yurt disinda hersey degisik kizlar trdeki gibi degil beni 42 e kadar bekletecekler sanirsam dayanamiyorum artik zayif oldugum icin karnim cok agirlik yapiyor 3 tane bebek varmis gibi cok buyuk 😫 istersen dogumu baslatabiliriz ama vicudun Kabul edermi bilmiyoruz dediler bir ilac varmis sanci getiriyormus duzenli olarak ama bazisi cektigi sancila kaliyormus doguramiyormus yarin kontrollum var ne yapcami bilmiyorum ameliyatlanda cocuk yaptirmiyorlar son aniniza kadar zorluyorlar 🤷🏻♀️ Antik kuntik isler burda , sanci getirecek birsey birsey biliyormusunuz deneyip faydasini gordugunuz yarina kadar denim cunku o ilaci almaktan korkuyorum
YsmnNuh MbsN biliyorum çok zor bir durum ama korumasız ilişkiye girerseniz sancılarınız düzenli ve sık olur üstüne açılmaya da yardımcı bende ilk dogumumda 41 hafta bitti bu yöntem ile doğum yaptım
Babies16 MbsN bnm dr um 2 aksam hint yagi icirtti bana 1 er kasik. Sonra her muaynede hint yahigla rahim agzini uyardi. 40+2 de sali gunu dogum yaptim.epizyo kesmemek icin hint yagiyla masaj yaparak aldi bebegin basini. Cok sukur ilk dogumumdu ama kesisis epizyosuz atlattik 👍💪😊
MbsN MASALMYRA yarim saat yurudum oyle bir agrim oldu ki anlatamam uzandim gecti cocuk kanala girdi gi icin galiba karnimin altinda baski var ve ses geliyor kemik sesi ama yinede egilme hareketini denicem tesekkur ederim
MbsN Babies16 iyi bir doktora denk gelmek zor oluyor malesef burda 9 Ay boyunca sadece 4 kontrol hakimiz var fazla istersek 100 € dan fazla istiyor anca acile gidebilirsin mesela.. ben en son 27 eylulde kadin doktorumdaydim 4 muane hakim bitti ve her gittigimde 5 dk bile muane etmedi 🤷🏻♀️ Simdi artik hastaneye gidiyorum onlarda birsey demiyor sanci var diyor duzensiz diyor magnezium verdi dun gece faydasi olmadi 😫 altan muane etmiyorlar nirmalde dogum sancisi geldiginden emin olunca anca ozmn ama bana dun gece baktilar kafasina dokundum dedi ama aciklik varmi yokmu bakamadi agriyor diye zorlamadi 🤷🏻♀️ Istersen ilacla baslatalim dedi ama vicudun Kabul etmese sanci cekersin ama doguramazsin diyor 42 nci haftaya kadar beklemekte istemiyorum korkuyorum bebek kaka yapiyor diye biliyorum VAllah ne olcak bilmiyorum
MASALMYRA MbsN sen once sakin ol, akisina birak,habire tedirgin olursan sikintili olur.Sancilarin siklasirsa dogum yaklasiyor demektir sevin,ama tedirgin olmazsan guzel bir dogum olur.Once sakinlik...
Babies16 MbsN bekle canim 41. Haftanin sonuna kadar en az. Benim dr um 42 de ilacla mudahale ederm demisti. 34. Haftadan beri 4 5 gund e1 kontrole cagirdi ve son 7 8 hafta hic para almadi kagit yazdirdi doguma kadar ucretsiz kontrol diye. Gercekten dusunceli ve iyi bi dr um avrdi cok sukur