Merhaba kızlar, özellikle ikiz annelerine moral olması için yazıyorum. Çünkü en çok bizlerin morale ihtiyacı var. 32. Haftaya kadar çok güzel ilerleyen bir hamilelik dönemi yaşadım. Ama 32den sonra kızlarımin gelişimi o kadar yavaşladı ki bir ayda sadece 150 Gr gibi bir kilo artışları olmuştu. 36. Haftada kontrole gittiğimde doktor her ihtimale karşı ciğer geliştirici ilk dozu vurdu. Kızlarim 33 haftayla uyumluydu. Ertesi gün tekrar ikinci doz ciğer geliştirici vurulmaya gittiğimde doktor ultrasonda kordondaki kan akışının bozulduğunu, çocukları almamız gerektigini söyledi. Apar topar hastaneye gittik ve beni ameliyata aldılar. Herşey bir anda çok çabuk bir şekilde oldu ve bitti. Kızlarımı ameliyathanede bana gösterdiler ve götürdüler. Ben odaya çıktığımda kızlarım yanımda olacak sanmıştım ama malesef kuvezde olduklarını öğrendim. Bir kızım 2180, diğer kızım 1970 Gr doğdu. Ayağa kalklar kalmaz kızlarımı görmeye gittim ve o zaman çok güçlü olmam gerektiğini anladim. Şükürler olsun ikisi de beş gün kuvezde kaldılar. Şimdi neredeyse iki haftalık oldular. İlk hafta hem kızlar kuvezde hem ben yeni ameliyatlı olduğum için inanılmaz zor geçti. Şuan herşey daha da iyiye gidiyo sukurler olsun 🙏 Güzel annelerim biliyorum bizim için ekstra zor bir süreç, her an bir tedirginlik, korku var içimizde. Ama gönlünüzü ferah tutun. Rabbim ömür nasip edecekse her türlü edecek merak etmeyin. Kendinize inanın ve güvenin. Hep pozitif düşünün, kimseleri de dinlemeyin. Dilerim siz de hayırlısıyla evlatlarınızı sağlıcakla kucağınıza alırsınız. 🙏❤️