Roromu76 Selam kızlar 37 + 5 olduk biz . bugün birazcık kasılmam oldu ardından 1 saat sonra jel kıvamında akıntı oldu ,akıntının rengi beyazdı ama korktum acaba doğum olabilir mi . 🥹 Bu benim ilk gebeliğin doğumun başladığını nasıl anlarım🥲
Minnakyavrum Roromu76 benimde üç gündür akıntım var nişan dedikleri sadece kırmızı değilmiş acaba Nisan mi geldiki bizim
Tugceonur Roromu76 normal akintinizin olması son aylar daha yoğun oluyor . Amniyon sıvısı sefaf kokusuz ve su gibi olur cisinizi tutabilirsiniz ama amniyon sıvısını tutamazsiniz böyle bir bilgi verebilirim 🙏 Nisan da kahvepembe kırmızı veya kanlı şekilde olur beyaz olmaz
sedahsrky Roromu76 nişan olabilir ama canım nişan olsa bile şak diye doğum başlamıyor yavaş yavaş gelse bile bazen 2 hafta sürebliyor doğum bazen bir kaç gün sonda doğum oluyor doktorunla görüşmen en iyisi zaten zamanın gelmiş
sedahsrky Tugceonur nişan beyaz olarakta geleblirmiş 2 ablamın beyaz gelmişti bendede bugün beyaz mukus geldi yarın doktorum çağırdı gidicem.
Roromu76 sedahsrky Yaa çok teşekkür ederim canım yurtdışında olduğum için burdaki sağlık sistemi pek iyi değil. Çok teşekkür ederim bilgi için
sedahsrky Roromu76 ciğer geliştirici vurdular nst bakıyorlar 24 saat dolması için geciktirmeye çalışıyorlar
Roromu76 Patricia Yurtdışında ne yazık ki doktora ulaşmak biraz zor ancak acile gitmem lazım orda da gereksiz yere doğuma alırlar diye korkuyorum
sedahsrky Selcan94 beyaz akıntı dediğimiz hergüm gelen değil koyu kıvamda jöle gibi ve bpyut olarak iri beyaz mukus
Roromu76 Selcan94 Benimde ama bu kez hafif jel kıvamı vardı bebeğin hareketleri devam ettiği için beklemeyi tercih ettim
Selcan94 sedahsrky benim sarıda geliyo onada doğum belirtisi diyorlar ama bebekte tık yok hayırlısıyla al canım kucağına 🤲🏻🥰