1bademmeselesi Merhabalar 25 haftalık hamileyim bebeğim karnımda hareket ederken aynı zaman da rahimde de aynı hareketi bir şeyin atması , vurması gibi aşağı da da hisseettim bu haftalarda normal mi
Morkelebek26 1bademmeselesi kasıklarına vuruyor büyük ihtimalle canım ondan oluyor 😊 bnde düne kadar öyleydim çok baskı vardı ve tekmeleri kasığımda hissediyordum doktor ayakları aşağıda ondan demişti 🙈
Leylaayla 1bademmeselesi ay bende bir post acmisdim bugun bunla gili sanki kalp gibo atiyor asagida anlamamisdim tam
MinnieMouse 1bademmeselesi cinsiyeti ne canım? Kızıma hamileyken ben bu kadar aşağıda hissetmedim ama şimdi oğluma hamileyim hep aşağıda hareketleri.
1bademmeselesi Morkelebek26 öyle mi teşekkür ederim içimi rahatlattınız bende ilk defa oralarda hissettim bi anda endişe duydum
Morkelebek26 1bademmeselesi valla ben inan bazen kasıklarımı tutarak geziyordum 🤣 sanki pat diye çıkacak gibi geliyordu öyle baskı yapıyordu 🙈🙊
MinnieMouse 1bademmeselesi demek ki tespitler doğruymuş 😅 arkadaş grubumuzda da oğlan anneleri hep derdi aşağıda hareketleri diye. Annem de söylüyor şimdi oğlan aşağıda vurur diye 🥰
Aysegul-duzgun MinnieMouse benimde asagidan vuruyor ama Dr 15haftalikken belli değil ama kız gibi dedi sonraki gittiklerimde hiç göstermedi hala ogrenemedik net
Morkelebek26 Qnl valla kuzum 24 haftalık zamanlarım felan ama 30+4 oldum hala bazen çıkıcak gibi oluyor çok baskı yapıyor özellikle yemeği birazcık kaçırdığım da 🤣
Morkelebek26 Qnl korkma kuzum ALLAHın izniyle hiç birşey olmuyor ayaklarını oraya dayıyorlar ondan oluyor 🙈🙈 öyle oldu mu otur dinlen geçer 🤗
Qnl Morkelebek26 :) ahhh benim oturmam yasak ayağa kalkmam yasak ben en başından beri wc harici hiiiiiç kalkmadım ki :(