sonunda bende bu etiketle post açabildim hatırlayanlar varsa bir kaç gün önce post açmıştım eşim İstanbula annemi almaya gitti doğurmamam lazım onlar gelene kadar diye çok şükür oğlum bekledi ve tam eşimle annemin geldiği gün doğdu geldikleri günün akşamı sancılarım başladı ama düzensizdi annemle biraz yürüyüşe çıktım akşam sekiz gibi sonra eve geldik tabi sabahta activing labor egzersizini yapmıştım resmen herşeyi üst üste yaptım yürüyüşten sonra sancım artmaya başladı afedersiniz eşimle ilişki oldu doğumu kolaylaştırmak amaçlı ama ilişkiden sonra acayip bir sancı oldu hemen duş alıp hastaneye gittik arabada doğuracağım sandım hastaneye gittiğimizde 9 cm açılmam vardı doktorum şaşırdı neredeyse evde doğuracakmış sın dedi ama okadar aniden sancılarım çoğaldı ki neye uğradığımı şaşırdım gece 12 de hastaneye varmıştık 01:15 dê oğlumu kucağıma aldım 38+3 dê doğduk tabi 9 cm ve full sancıyla gidince suni sancı ya gerek kalmadı ıkınmayıda iyi yapınca çok şükür epizyoda yapılmadı herşey okadar hızlı geliştiki hala şaşkınım şuan evimdeyim ve çok iyiyiz herkese kolay doğumlar diliyorum