Deletedmom_37 Kızlarr 17+4 olduk ilk gebeliğim ne zaman hissedicem kızçemii böyle bazen hafif kramp giriyor karnıma diyorm acaba haraket mi ediyor ama yok anlamıyorm da hareketleri neye benziyor 🥰
Ayse_3434 Deletedmom_37 ilk gebeliğinse biraz daha sabretmen gerekicek ben 20 haftalık falandı hafiften hissetmeye başlamıştım azıcık daha sabır annesi
havvaana Deletedmom_37 ben ilk gebeliğim 16.haftada başladım hissetmeye ama içerden hissediyordum pıt pıt sanki nabız atar gibi bişeylerdi sonra 18 de net olarak dışarıdan da görmeye elimle hissetmeye başladım ama ben 48 kiloyla gebeydim bu haftalara kadar nerdeyse kilo alamamıştım kusmaktano yüzden erken hissettim siz de inşallah en yakın zamanda net görür hissedersiniz
Ayguns Deletedmom_37 ilk hareket kalp atışı gibi pıt pıt oluyor ya da karnında balık kayıyormuş gibi 😄
Deletedmom_37 Ayse_3434 ya peki nasıl neye benziyor hissettiğimde anlar mıyım bebişin haraketi olduğunu
Mirza03 Deletedmom_37 ilk başta bağırsak hareketi mi bebek hareketi mi karistirirsin ama 1-2 haftaya bebiş olduğundan emin olursun
Ayse_3434 Deletedmom_37 anlarsın canım böyle damar atar gibi atıyor nabız gibide diyelim ama anlarsın ve ondan sonra gelsin güzel hareketler hissettiğinde bazen kendini gülerken bulucaksın 😊
Deletedmom_37 Perihan2727 Yaa arada sanki öyle oluyor banada pıt pıt gibi ama tam anlayamıyorum demekki 1-2 haftası daha var
Deletedmom_37 Ayse_3434 genelde yani güldüğüm zaman mı hareketleri hissedilecek ben mutluyken mi doğru mu anladım