Gzrsyd Riskli çıktı insanı korkutuyor benim gibi bu süreçten geçen anneler var mı? Fetal Dna yaptırdım sonuş bekliyorum sanki günler geçmiyor Peteranoloji doktoru ense kalınlığına bakmıştı 0,8 mm idi ikili test sonucu çıkana kadar herşey çok güzeldi
SemaArin Gzrsyd KORKMA CANIM ALLAH’IN İZNİYLE BİŞEY OLMAZ KOMSUMUNDA OYLE ÇIKTI FETAL DNA YAPTİRDİ ÇOK ŞÜKÜR TEMİZ ÇIKTI
Ebrar-deniz Gzrsyd senden daha riskli çıkmıştı benim 50/1 çıkmıştı şuan oğlum yanmda ve sağlıklı üzülme stres yapma bykensinuc çıkınca nffty amiyosentes dediler ve hiçbirini yaptrmadim oglummsuan 4 günlük ❤️❤️
Zypnmlk Gzrsyd başta rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına aldırsın inşallah benimde yüksek riskli çıktı 2li testim ense ölçümü burun kemiği normaldi ama kanda yüksek riskli çıktı fetal DNA yaptırdım 1hafta sonra sonucun çıktı çok şükür bişey çıkmadı şuan 32haftalık hamileyim inşallah bende sağlıkla kucağıma alırım bütün hamileler sende sonuç çıkınca bize haber verirsin rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldırsın inşallah 😍
Aysenur426868 Ense kalınlığı normal olunca sorun çıkıyor muymış ya inşallah bişey yoktur güzel anne yaniltiyolar bu testleri korkma🌷
Gzrsyd Mavisperi sağlıklı olsun başka hiç birşey istemiyorum çok duydum öyle diyip iyi çıkan sonucları bizde sizler sonuçlar alalım inş.
Gzrsyd SemaArin inşAllah benimde içime kötülük gelmiyor♥️ böyle örneklerni duyunca daha da rahatlıyor insan
Gzrsyd Ebrar-deniz Allahın izniyle bende iyi haberler alcağıma inanıyorum keşke ikili test hiç yapmasaydım bile dedim ilk çocuk diye eşim yaptıralm herşeyini dedi ama kafamı karıştırdı beni üzdü bu süreçte
Adel_Neva Dün kontrolüm vardı doktor ikili test yapacak mısın dedi ense kalınlığına baktık uygun burun kemiği olmuş çok şükür o yüzden istemedim testi çünkü riskli görürsem ben panik bir insanım riskli olmadığı ortaya çıkana kadar perişan olurdum
Gzrsyd Adel_Neva benim bebek için doktor perinatoloji baksın dedi net çıkar ense kalınlıgı burun kemiği herşeyi çok güzel çıktı sonra kan testi moral bozdu . Dediğiniz gibi fetal dna testi yaptım içim rahat etmedi
[silindi] Gzrsyd kardeşimin eşine de hep aynı şeyi söylediler kan değerleri yüksek çıkıyordu Aminosentez yaptırdı gene aynı çıktı yüzde yüz down sendromu dediler çok şükür gayet sağlıklı doğu benimde sizin gibi ikili testim çok yüksek riskli çıktı peritolog gittim ultrosonda birşey görmedim ama bu demek değil sağlıklıdır dedi Aminosentez yada bebeğin plezantasindan sıvı alırız dedi risklerini söyledi . Henüz hiç birşey yaptırmadım benim ikili testi ense kalınlığı 4 mm çıkmıştı. Şuanda nasıl bilmiyorum Allah’a emanet inşallah birşey yoktur olsada yapacak birşey yok Allah’tan gelene
Adel_Neva Gzrsyd işte bunlardan korkuyorum Allah’a emanet ettim bebeğimi açıkçası çünkü çevremde çok duydum doktorların sakat bu çocuk dediğini ama bebeğin sağlıklı doğduğunu o yüzden kasılmak istemiyorum ayrıca eşim riskli çıkarsa aldıralım falan demisti ciddi miydi bilmiyorum ama ikili test bile riskli çıksa bu konuda tadımız kaçacak diye korktum ben Rabbime dualar ediyorum kim ne derse desin ne doktor ne ilaçlar vitaminler testler sonuçta veren Allah koruyacak olan Allah🙏
MugeGuness Gzrsyd Merhaba, fetal dna sonucunuz nasıl çıktı acaba ? Bende de aynı sizin gibi ultrason güzel kan testi ikili test sıkıntılı çıktı. Ben de fetal dna yaptırdım çok endişeliyim içim içime sığmıyor 😔
MugeGuness Gzrsyd dün geldi sonucum her şey normal çok şükür 🙏 Birdaha hamile kalırsam asla ikili test yaptırmicam boşa endişe üzüntü yaratıyor
1asel-duru Benimde ultrason da normal dedi kan sonucu orta riskli çıktı doktor yaşa bağlı olarak orta seviyede riskli görünüyor dedi 3 lu tarama için kan verdim ultrasondan yine baktı bişey demedi detaylı ultrason istedi 21 23 hafta arasında ben kötü düşünmüyorum yani sonuç olarak varsa da elimizden gelen bişey yok rabbimin verdiğine sukredicez kabullenicez inşallah hepimiz sağ salim dünyaya getiririz bebeklerimizi