elif233233 Susammanne başta doktor önemli evet çok iyi biri iyi ki onu seçtim. Yani sıra hastanede çok önemli ilk doğumun medicana da yaptım pişmanım acibadem ile kıyaslanamaz.
Susammanne elif233233 kesinlikle hastane de çok önemli ben de gebelik öncesi başka hastanelere gitmiştim ama Acıbademdeki konforu hiç birinde bulamadım
Birerkekbebek kubrablakx arkadaslar 25 bin demisler ama takipli hastaya 16 bin dediler disardan gelen hastaya 25 bin demislerdi ocakta degisebilir dediler bu seneki dogumlar 16 bin dediler
Susammanne elif233233 34+5 haftalığım 3 hafta sonra beklemeye başlarız dedi bugün doktorum. Bakalım ne zaman gelecek
feyzanbaris Sevgi8 28+4 🙏🏻 Pazartesi görüştüm ama doğumdan iki ay önce sadece fiyat sabitleme yapacağını söyledi kasımda randevumuz var o zaman sabitlicez 1500 gibi önden bi ödeme alırız dedi
Karaca_smyyefrkn feyzanbaris Doğum ücretini sabitleyebildinizmi bende Murat beye gidiyorum çok memnunum kendisinden Ekim’de 7500 demişlerdi ücreti sonrası zam geldimi bilmiyorum bilgi verirseniz sevinirim
GulserenKY Dün Aritmi hastanesine gittim Nagihan Uzun a çok memnun kaldım. Muayene ücreti 315 liraydı. Çok ilgilendi güleryüzlü bir doktor cok memnun kaldım :)
Fundaaaaa GulserenKY 2. Görüş için aritmi Osmangazi Güler yıldıza gidiyorum çoook iyi doktor orada doğum ücreti şuan 6 bin Aralık sonu ocak başı gibi artacak fiyatlar 🫠 5 sene önce ki aritmi çalışanıyım ondan tanıyorum doktorları 🐨
GulserenKY Fundaaaaa Evet o doktorundan adını burda cok duydum Nagihan hanımın da. O gün Nagihan hanıma gittim çok memnun kaldım. Dogum ücreti 6 bin dendi bende orayla anlasacagim sanırım. Peki doğuma normal de olsa kendi doktorumuz mu giriyor ?
Susammanne elif233233 yarısından sonra daha hızlı geçiyor sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı 🙏🏻
Nuray08 Ben esentepe hastanesine gidiyorum takipli hastasına 7500 tl normal wezeryan qyni tabi ki prof. Gidersen fiyat değişiyor
Naaznaaz Simgece Tülay hanım çok tatlı kadın ben severek gidiyordum aslında değiştirdik ve şuan ki doktorum aşırı aşırı iyi çok ilgilinin doktor
gorkemcim Semra17 medicanaya gidiyorum doktorumun dogum ucreti 12bindi ama dogum sigortasi yaptirdik muayene ucretleri ve dogum sigortta sayesinde biraz daha ucuza gelecek
2626 [silindi] benim sağlıkçı arkadaşlarımın doktoru herkes çok memnun 🙏🏼 Bende gitmeyi düşünüyordum sonrasında Emre Uysal’ı tercih ettim 🙏🏼