Fatovebebegi Helinkenan catı muanesı yapılıp catı dar derse 38 haftanın ıcınde alır doktor Catı musaıt olup bebek donmezse 39. Haftada alırlar donmesını bekler yanı doktor ıkıncı,sezeryan ıse 38-de alır
cansualisa Aysenur426868 senden de inş sağlıkla güzelliklerle al inş her güzelliğin az acısı oluyor ama o minnakkaaa bakıyorsun inanamıyorsunuz ben bir ara amalşyathaneden kaçmayı planlıyordum hahah düşün bende ki korkuyu sımdı 2. Olcammm aman diyorım herşey bir iğne sonuna kadsr 😂
Aysenur426868 cansualisa aynen demi öyle düşünmek lazım bacım ,❤️❤️🤣ben hep herşeyin olumsuzlugunu düşünüyorum bundan sıyrılmam lazım relaaax olmalıyım insallah
Nurella00 Bende korkuyorum 31. Hafta zaman yaklaşıyor 🥺 Zaten kalbim çarpıyor sizde de böyle oluyor mu
Helinkenan Fatovebebegi ikinci sezeryanim olacak rahim yumuşaması ve parmak ucu açıklığı var dedi doktor 36 haftalık hamileyim
hulya_6363 Aysenur426868 hem spinal hemde genel anestezi aldim ikisi bir .önce spinal yapıldı tam uyuşmamisim karnimda çok acayip ağrılar hissettim ameliyat esnasında bağırdığimi hatırlıyorum o sırada beni bayilmislar hemen uyandığımda doğum yapmıştım çok zordu ama geçti gtti genel anesteziden asla korkmam çok rahat oluyor o anı yasamiyosun görmüyorsun daha iyi oluyor ama spinal de yapılması lazm ki uyanır uyanmaz ağrı kesici bile fayda etmiyor o agrilaelra en azından doğumdan sonra bikac saat rahat edersin ağrıların çok az olur
Aysenur426868 hulya_6363 anladım canım çok geçmiş olsun şükür atlatmışsiniz ne güzel❤️❤️ belden demekki her zaman uyuşmuyor bunu duymuştum evet arkadasimda hissetmiş onada belden 2 yapmışlar iğneyi
Aysenur426868 Rabiatsnn Şimdiden Hayırlı doğumlar diliyorum sağ salim kucağınıza alın inşallah aminn❤️
Fatovebebegi gkbyza benim gıbı 42. Haftaya kadar beklıyorsun snr,sunı sancı ıle dogum yapıyorskn,ben ılk cocugumu devlette dogum yaptkm orda ıstege baglı sezeryan yok 42′-ye kadar bekliyorlar malesef baktılar gelmıyor en son care,dıyor devlet sezeryanı
Edabykl Aysenur426868 Epidural sezeryan oldum 1 ay once miss gibi gecti valla bida olsa bida dogururum 😂🙈 Bende cok korkak ve panik bir insan olarak söylüyorum 😂
ZMM8888 Aysenur426868 ben pazar günü sabah 04:00 te acil sezeryana alımdım spinal anestezi yapıldı çok güzel geçti bende çok korkuyordum bnm panik atağımda vardı ama hiç bu kadar sakin geçeceğini tahmin bile etmiyordum korkmayın sakin olun aklımıza kötü şeyler getirmeyin Allah kolaylığını bi şekilde veriyor canım
Aysenur426868 ZMM8888 Allah razı olsun sizden yazılarınızı okudukça destek alıp kendimi serin tutuyorum🥰🌷🌷