Kelebekl Kızlar 4 tane sağlıklı embriyo oluşmuş donduruldu bugün. Transferden sonra kalan embriyoları dondurmak istersek vereceğimiz dondurma ücreti aylık mı bilgisi olan var mı
Ozge-Ka Kelebekl yaptırdığınız yere göre değişir. Bunun için hastaneden bilgi almanız daha doğru yani
Essraanil Kelebekl nerede yaptırdınız ? Biz 5 yıllık ödedik aylık almazlar ya 1 yıllık ya da 5 yıllık alıyorlar sanırım
17papatya Kelebekl aylık olmaz canım mesela benim gittiğim hastanede yıllık 5800 tl transfer olmadan önce sağlıklı olan bütün embriyoları donduruyolar mi
Baharsss Essraanil ödemeyi ne zaman yaptınız ben ilkinde tutunca hiç görüşmedim hastaneyle dondurmak için onlarda sormadılar dondurmak istiyormusunuz diye atmışlarmıdır kalanları 8 embriyom daha vardı 1. Kalite
Essraanil Baharsss biz de tuttuktan sonra yaptık ama sonuçta hamileliğin sağlıkla ilerleyeceğinin garantisi yok diye dondurduk diğer kalanları.çünkü o yumurta büyütme toplama vs o süreçler de uzun ve yorucu üstelik daha maliyetli
Kelebekl Transferden sonra mı oluyor dondurma işlemi. Peki tutarsa trsnsferim dondurmak istemezsem nolacak
Baharsss Essraanil evet aynen öyle hastaneden sordularmı yoksa siz direk kalanları dondurmakmı istiyoruz dediniz
Essraanil @“Kelebekl”#biz de tuttuktan sonra yaptık ama sonuçta hamileliğin sağlıkla ilerleyeceğinin garantisi yok diye dondurduk diğer kalanları.çünkü o yumurta büyütme toplama vs o süreçler de uzun ve yorucu üstelik daha maliyetli
2022bebeki Kelebekl 1 yıllık ya da 5 yıllık olmak üzere donduruluyor embriyolar. Senelik olanlar için arayıp tekrar fiyat veriyorlar devam etmek istiyorsanız ödeme yapıyorsunuz
Essraanil Baharsss sordular bize yıllıkmı 5 yıllık mı dediler.biz de 5 yıllık istedik daha uyguna geliyordu
ipekmom_ Kelebekl bize transfer günü bilgi vermişlerdi yıllık 3500tl idi ama herhangi bir zam vs olursa fiyatı etkiliyor demişlerdi
Baharsss Essraanil beni hastaneden aradılar gebelik oluştumu diye evet dedim tek gebelik mi ikiz gebelikmi diye soruldu tek dedim teşekkürler diyip kapattılar dondurmak için bişey sormadılar
Baharsss Essraanil ankara çukurambarda doktorum özel klinik ama yumurta toplama ve transferim hastanede oldu şuan 25+3 haftalığım tam hatırlamıyorum ama 8-12 hafta arası aradılar galiba
Essraanil Baharsss atmış olabilirler çünkü ücretsiz o kadar bekletmezler sanki bir arayıp sorun isterseniz