Reyhannaz size tavsiyem tek seferde denemek yerine 2 günde bi ılıskıye gırın dün gırdıysenız bugün gırmeyın yarın gırın hem spermler yenılenır hem yukurtlamayı yakalamış olursunuz çünkü yumurtlama zamanı malesef bazen tutmuyor her ilişki sonrası eşinizin işi bıttıkten sonra hemen gerı cekılmesın 1 dk beklesın o şekilde genelde sız yatar pozisyonda olun ki sperm kaçağını azaltmış olursunuz ılıskı sonrası 30 dk kadar belınızın altına yastık koyarak ayaklarınızı havaya dik kalacak şekilde bı yere yaslayarak beklemenızı tavsiye ederım ve hemen ılıskı sonrası lavoboya duşa gırmeyın ben bunları uyguladığım ay gebe kaldım bir önceki ay sadece yumurtlama zmaanını degerlendırdım ovulasyon testi yaptım ne yazıkkı tutmadı ama bu dedıklerımı yaptığım ay bebısım tuttu sizde bunları uygularsanız çok rahat kalırsınız bence kı çevremde bı çok tanıdığım yakın arkadaşım vs bu yöntemle kaldı tavsiye ettıklerı buydu dınledım ve oldu 2 günde bi ilişkide yumurtlama zamanı her türlü denk geliyor öncesinde olmuş olsa bile bırlıktelık sperm 72 saat kadar yaşadığı ıcın yumurta ıle buluşuyor 🌸