AfBek Merhaba kızlar Temmuz ayında uçakta düşük yaptım Bebeğim üç aylıktı Düşükten 45 gün sonra adet gördüm onun ardından iki adet.. Bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama gördüm bir gün öncesi ve yumurtlama gününü değerlendirebildim.. Bat Kasım başı Sizlerde durum nedir???
Mrsfly AfBek selam kızlar bende 4 ay önce düşük yaptım, dün çift çizgi yakaladım ovaluasyon testinde. Bat kasım başı bakalım.. allah herkesin gönlüne göre nasip etsin..
bsranur123 AfBek aaaa kuzum tesadüfe bak bende temmuzda uc aylik bebegimi kaybettim bu ay ovulasyon ile takip ettim yumurtlama gününu değerlendirdim bakalım artik nasip kuzum yaa
Deletedmom_85 Bat 29 benim. Bende ovulasyon yaptım yakaladım çift çizgiyi olursa olacak artık bekliyorum koca bi 13 aydır. 🥲 Sağlıkla gelsinler inşallah 💚
AfBek Aysel_krdg inşaallah Rabbim isteyen herkese hayırlıca nasip etsin Düşükten sonra hemen oluyor demişlerdi ama üç ay oldu bekliyoruz bakalım Geçen hafta dr gittim herşey yolunda rahim yumurtalıklar sağlıklı demişti Kürtajdan sonra ilk kontrole gidişimdi
bsranur123 Mrsfly bende ,22 yi 23 ekime bağlayan gecede çift cizgi gördüm kuzucum az.omce yine yaptim silikti sanirim catlamads bugun oldu
AfBek Ben 20 si gördüm koyu çift çizgiyi o günü değerlendirdim ama sonraki gün test yapma ve değerlendirme fırsatım olmadı Bakalım nasip.. Allahım hayırlıca sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin
babygst Bat 5 kasım, bekleyiş 15. ay. sorun eş kaynaklı sperm hareket, bu ay mfk eş paketi ek bişiler daha kullandık bakalım nasip