Karakaya38 Kızlar hangi hastaneye gidiyorsunuz dogum ücreti ne kadar bilginiz var mı hastane ve ücreti biliyorsanız yazar mısınız
Fundasu Karakaya38 System Hospital gidiyorum canım, geçen yıl sezaryen ile doğum yaptım. 6bin tl ödedim ama bu yıl fiyatlar bilmiyorum.
Esracaa1 Karakaya38 Erciyes hastanesi zerrin avul çok iyi çok ilgili bi doktor muayene ücreti 300 vermiştim doğumu bilmiyorum :)
Tugbaalya2019 Karakaya38 ben kayseri tekden hastanesine gidiyorum, muanne 300tl ve normal dogum fiyati 6000tl canim
Citlembikannesi Fundasu merhaba ben de systeme gidiyorum ama fiyatlar pahali gibime geliyor. Siz hangi doktora gidiyorsunuz
Citlembikannesi Karakaya38 persembe kontrole gittigimde soracagim ama arkadasim 4. Ayda 7bin vermisti tahminim 10bin olmustur
Tresa Esracaa1 dogum yaptınmı canım dogum ücreti ne kadar bende zerrin hanıma gidiyorumda fiyatını bilmiyorum🤣
Htc3866 Acıbadem de ne kadar doğum ücreti acaba 😔 doktorum orada olduğu için o hastaneye gidiyorum keşke daha uygun ücretli bir hastanede olsaydı
Fundasu Citlembikannesi Muhteşem bir doktor ben çok memnunum ☺️ Şehir dışından geliyorum yani düşünün artık Kayseride oturmuyorum ☺️
Karakaya38 HavvaBaharCiftci bende ozlem katırcıya gidiyorum muaynesi 300 dü bugün 400 olmuş dogumu sormadım o yüzden size dedim dogum ücretini normal mi sezaryanmı acaba ben ozlem hanımdan dogum icin bilgi almadım suan 27 haftalıgım ve doktorumu degistirmek istiyorum
Zeynppppp Karakaya38 neden doktoru değiştirmek istiyorsunuz bende ona gidiyorum ilk doğum özlemdeydi 6 bin doğum tekdende
Karakaya38 HavvaBaharCiftci dogum hakkında fiyat vermiyorlar telefonla aradıgım için muaynesi özlem hanımın bugün 400 tl olmuş aradım