emelakdogan Gebelik_17 Sanırım Bepanthol,bende tam karar veremedim ama hemşire arkadaşım var bebekler için hastanede hep bepanthol kullanıldığını söylüyor.Hastanelerde bebeklerin olduğu bölüm çok sık denetime giriyormuş ve Bepanthol dışında hiç bir ürün kullanilmiyormus
Esss__ Gebelik_17 ben minoris ve trubaby diaper balm aldım. Ikisininde içeriği temiz. Instagramda içerik inceleyen bir çok sayfa var. Oralardan her türlü temiz içeriğe sahip ürün bulabilirsiniz
annelinkoo Gebelik_17 birçok krem denedim.. sudocrem, nivea, mustela, losyonlar, zeytinyağı.. vs hiç geçmeyen pişikleri için ben lansinohun meme ucu balmını sürüyorum bazen hemen geçiriyor
Momy_eyyuptalha Gebelik_17 ben bepantol aldım çok memnunum bebeğimin cildi kabuk atıyordu birebir iyi geldi
uykularharamoldu Gebelik_17 bebeğim 4 aylık oldu. Sudocrem kullanıyoruz başından beri. Daha hiç pişik olmadı
Nazlickk Rabiakaptan çok haklısınız, doğal yağlar evet ama asitlik oranı yüksek yağlar o yüzden daha fazla pişik olmasına sebebiyet verirsiniz bu yağları kullanarak
senanurkesmen Gebelik_17 sudokrem mustela bepanthol hepsinden aldım hangisi bebeğimde daha iyi etki gösterirse ondan devam edicem
Tuba2949 senanurkesmen Lütfen bunu bebeğinize hatta sizde kullanmayın. Instagram içerikleri ne sayfasını takip edin. Bu ürün için hormonları bozan madde olduğu ve yurt dışında yasaklandığı bildiriliyor.