ozlemyuksl Peki bu yumurta kalitesi derken catlamasınıda kapsıyor mu bu dedikleriniz arkadaşımın böyle bir sıkıntısı var aşılama yaptırdı tutmadı.
_Mavidunya_ T_tor bu ay bende bayagi birseye başlamayı düşünüyorum oncelikle zaten biesteron koenzimq10 hacamat badem ceviz fındık incir havuc yuruyus ozon tedavisi kok hucre tedavisi gibi gibi alternatif şeylerde denemeyi düşünüyorum umarım tutar 🙂
aysegul1158 Sinemberkehan mfk urunlerını deneyın . Benımde hıc yumurtam çıkmıyordu beş altı ayda bır çıkıyordu o da sadece bır tane . Mfk kullandım tüp yaptım bır yumurta çıktı şuan hamıleyım
Sinemberkehan T_tor canım bende Ahmet hocaya gidiyorum, 3 aydır doğal tedavideyim. İlk ay 3 sağlıklı yumurtam oldu, ama tutmadı. Sadece bu ay artık bıktım, cünki 1500 TL ödüyoruz yabancı olduğum için. Bu durum bizi aşıyor
T_tor Sinemberkehan maalesef evet ücret baya fazla o konuda haklısınız nasılsa öğrendiniz kendiniz devam ettirin bence
PinarMom_09 BernaOmer bide buradaki yazan bi kaç kişi de haklı kendinizi olmuyor diye sartlandirmayin illaki olucak siz oluyor olmuyor diye stres yapıyorsunuz v3 haliyle yumurta sprem de stres altında oluyor döllenme gerçekleşmiyor. Rahat olun kasmayın allahin izniyle olur siz içinizi ferah tutun Çünkü bende öyleydim sonra saldım ama nasıl hamile kaldığımı anlamadim canınızı sıkmayın 😘
BernaOmer PinarMom_09 Gerçekten stres yapmıyorum ama nasıl salcağımı banada söylermisin😂😍 doğru söylüyorsunuz döllemiyor olabilir bende anlamasam böyle🥰😍🤪
Derin99 Sinemberkehan yumurta kalitesini arttirmis midir bilmiyorum ama epey kilo verip spor yapmıştım bir de sogan suyu kürü akabinde oldu çok şükür
Asddead Sinemberkehan ilk 20 gün soğanı sıcak suda bekletip sabah aç karna içip aynı zamandada incir tüketmek ve karın bölgesinde yağlanma varsa diyetisyene gitmek. Yağ yumurtalıklara baskı yaptığından işlevi zayıflıyor,yağın o bölgede azalmasında fayda var
alisinannesi10 Sinemberkehan bende pco luyum. Hamile kaldığım ay ilkkez düzenli tahin pekmez yedim her kahvaltıda. Günde 2 tane de havuç.. Sürekli bu şekilde beslendim. Ayrıyetten de folik asit kullanıyordum (folidoce) hamile kaldım. Normalde klomen ile yumurtluyordum. O ay kendiliğinden oldu
duyguozbayrakci Merhaba hanımlar. Hayıt macunu karışımı var bildiğim,benim tekrarlayan yumurtalık kistime çok iyi geldi ama aynı zamanda yumurta kalitesi ve hatta yıllarca çocuk sahibi olamayan bir tanıdığıma da hamile kalmasinda vesile oldu. Düzenli kullanımda etkili olduğunu düşünüyorum ama yine de doktorunuza sormadan kullanmayın sorumluluk kabul edemem 😊 İsteyen olursa arayıp gorusebilirsiniz. Şifa olur inşallah 🤲🏻 İnstagram : nihalinbahcesi İletişim numarası: 0544 680 88 50
Gizemkly Hilalhamzaa baştonük baş diye biley vardı instegramda atom karısımından istemiştim ama tadı hiiç bal gibi değil haberiniz olsum 😅😅😅
Sevilay06 Kızlar hamilenin duası kabul olur diye çok duyduğum ve kalben istedikten sonra inandığım söz.Şuan gebeliğimin son haftalarindayım ve bu zamanda bu surecim bitmeden sizler icin kalben dilerimki burda veya hiç bu yaziyi görmemiş çok istekli ve arzulayan anne olmak isteyen sizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin INŞALLAH.Dilerim hasretliginiz son olur ve sevinçle güzel hamile haberini yayarsınız. Dua ettiğim arkadaşım ve kuzenim simdi hamile cok mutluyum ve isterimki Yüce Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
mommyinthefuture Sevilay06 Allah razı olsun 🤲🏻Rabbim size de kolay bir doğum nasip etsin, sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza🌹