sedahsrky Hanımlar asistana yazdım doktorun haber bekliyorum ama tedirgin oldum üçüz gebeyim sarı renkte böyle baya peçeteyi iyice doldurcak kadar sümüksü yapıda mukus geldi nedir bu böyle olup doğumu başlayan varmı çok korktum
Sibelcnr sedahsrky ben 20 haftaligim banada bazen oluyo doktorum yumurtlama yada adet doneminde olunca olur oyle eger kokusu varsa yesilse enfeksiyon dur demisti
Dogukoo sedahsrky bende de var 2 3 hafta önce geldi hatta azönce tekrar farkettim doğurmadım 🤭37deyim doğum başlangıcı oldugunu düşünmüyorum
sedahsrky Sibelcnr zaten enfeksiyon tedavisi görmüştüm geçmişti hepsi kokusuz beyazımsı sarımsı bi rengi vardı mukus gibiydi
Asyaninannesi58 sedahsrky anladım yine de doktorunuza mutlaka bildirin. Geçmediyse enfeksiyon da erken doğuma sebep olabilir
Ilkesmomy sedahsrky insaAllah enfeksiyondan dolayıdır bilgim yok ama Bu sekilde sumuksu sari mukus nişan diye duymustum
nilsmomy sedahsrky bana da oluyor arada. Afedersiniz balgam gibi. Ama bugüne kadar kontrollerimde bir sorun çıkmadı. Enfeksiyonda yok, hormonal olduğunu düşünüyorum. Stres olmayın 🌸