Fatma_tole Aysaagul iyi düşünüyorum hep hayırlısıyla bişey olmaz inşallah 😊 bide bu hamişlik durumunu benden başka bilen yok eşime salı günü doğum gününde süpriz olarak söyleyeceğim 😊 tedirginliği tek başıma karşıladım doktordan çıktığımdan beri
Aysaagul Fatma_tole ya ne güzel benim eşim hastanede teknisyen olduğu için ilk gebeliğim gibi ikinci gebeliğimi de benden önce öğrendi 😅
Tgck Haticevrl görüştüm kese görünüyor dedi testler istedi kan pıhtılaşması yoksa iğne vermeye gerek yok dedi ama gittiğim normal doktor corasprin vermişti ona devam ediyorum. Ama gerginlik 12. Haftaya kadar devam edecek galiba benim için
Keskinkaymak Aysnrr0 benimde ilk gebeliğim bugün anlamadığım bir şekilde boşluğum ağrıyor be iştahsızlığım geri döndü rüyalarımda bebeğimin kalp atışını duydum ajsjsjs sizde nasıl durumlar nerde oturuyorsunuz
minnosmakarna BernaOmer öyle birşey yok canım ya rabbim isteyen herkese versin bizde 2 sene korunduk öyle şimdi 6+6 hamileyim çok şükür ikinci ayimizda tuttu bana saçma geliyor prezervatif kullanınca olmayacağı sonuçta ilaç kullanmiyorsun hormonal bir durum olmuyor diye düşünüyorum
BernaOmer minnosmakarna İşte bende bunu anlamıyorum ağustostan beri sekiz sene aradan sonra bıraktık bakalım hayırlısı
minnosmakarna 2023Mucizem merhaba ben 4 haftalıkken gittim keseyi gördük bugün 6+6 dayız kalp atışlarını dinledik çok şükür ☺️
annezu Dincerkbra adet tarihini bekle canım benimde öyle oldu. Adetimin 4 gün gecikmesiyle test yaptım. Hcg testim 5480 civarı çıktı 5 haftalık olduğunu öğrendik 🤭
Aylincetnr36- G2-z-d-E kahverengi leke akıntı çok normal ben de korkup gitmiştim ama yine de doktora görün önlem olarak progestan başlamamıştık Şuan 12. Haftadayız sağlıkla gelsin inşallah 🙏
G2-z-d-E Aylincetnr36- gittik canım kalp atışını uzaktan duydum bebeği gördük içim bi rahatladı ama çok telaşlanmıştım duphastona devam dedi doktor hepimizin bebişleri sağlıcakla gelsin inşallah 🙏 😍
Hulyaao Buseyy normal canım benimde son. Tarihim 21 Eylül 5+0 im doktir normal dedi keseyi de gördük bugün şükür telaslanma 😇😇
Susamcik01 Ay buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi tüp bebek ile gebe kaldım kızlar bende bugün öğrendim çoookk yeni kan testim 21.05 doktorum da onayladı gebesin dedi ❤️🥹 tüm dualarına ihtiyacım var gene de şok riskli dönemdeyim yeni olduğu için 🙏🏼
Haticevrl Tgck içini ferah tut aspirine devam et sen oda aynı işlevi görüyor iğne anında etki olduğu için kullanılıyor bide daha acısız hap öyle düşün 😊