Koyuncu 4+4 olarak uygulamada görünüyor, yarın doktor randevum var keseyi görebilir miyim acaba. Dün beta verdim 2879 çıktı. 4000 olduğunda gel demişti doktorum. Yarın kan verip öyle geçeceğim doktoruma. Son adet tarihim 24 eylül
gulsumd1 Koyuncu ya beta değeriniz bence çok güzel benim 4+3 dün 446 çıktı bence kese gözükür ben dün kontrole gittim keseyi göremedim benimde son adetim 24 eylül
Mamacita1 Leyla660 son adetim 28 Ağustos ama doktor geç döllenmeye benziyor dedi o yüzden 1 hafta geriden gidiyorum daha sonra adet tarihimi düzenleyecekmiş ona göre öyle söyledi 😊 sizin ne zaman son adet tarihiniz 😇
Leyla660 Mamacita1 benim 3 Eylül, nasıl gidiyor hamileliğiniz bu hafta doktora gittiniz mi ?kalp atışı büyüklüğü nasıldı :)
_elifmehmet_ Leylaates hadi inşallah sağ salim duymak nasip olsun ben keseyi geçen hafta cumartesi gormustum tam 5 haftaliktim simdi 6+4 üm pazartesiye randevu aldim banada 2 hafta sonra gel demisti zor dayaniyorum yeminle
_elifmehmet_ Leylaates bende özelde takipliyim bugün sana ultrason kağıdı verdimi kese ölçülerini falan merak ettim
Glbnn2 Aysnrr0 benimde ilk😊ilk olduğu için farklı duygular içerisindeyim ama aklımada getirmek istemiyorum yeni olduğu için pimpirikli olurum çünkü aklıma getirirsem. Birde zaten iriyim belki psikolojik olarak bilmiyorum kilo aldığımı düşünüyorum. Off offf😔🤣
Aysnrr0 Glbnn2 hayır hayır hiç öyle düşünme bizim içinde minik bezelyelarimiz içinde inşallah sağlıklı bi süreç olur ❤️😂
yildizzzzzz Kızlar henüz doktora gitmedim ben de uygulamaya göre 4+3üm randevuyu 10 kasıma buldum geç olmaz değil mi öncesinde gitmemi tavsiye eder misiniz 🙄
melegimhosgeldin1 yildizzzzzz eğer bı sorun yoksa öncesinden düşüğün yada ağrın sizin yoksa geç olmaz merak etme
_elifmehmet_ melegimhosgeldin1 maşallah canım ben sadece keseyi görebildim pazartesi 7 haftalık olcam inşallah bende görebilirim bu 6.gebeliğim ve o kedeyi dolu görmek hiç nasip olmadı
Nur680 Nurrrr90 aynen ben ilk defa gideceğim cuma günü burdan 6+1 bakalim ilk gebeliğim neler bekliyor beni
Fatma_tole Nur680 yok canım haftaya cuma pazartesi gittim ben kese oluşmuş ama daha çok küçük gibi dedi folik asit verdi onu kullanmaya başla 1 hafta sonra gel dedi haftaya cumaya randevu aldım bende o zamana da 7 haftalık olmuş oluyor uygulamaya göre 6 haftada kalp atışı duyanlar vardı bi kaç kişide okumuştum
yildizzzzzz Dincerkbra ben adetüme bi gün kala idrar testi yapmıştım 2.çizgi silik çıkmıştı bi deneyebilirsiniz evde varsa ama çıkmazsa da endişelenmeyin kan verirsiniz
Gamzesnmz1 6+1 deyim kızlar bugün şiddetli ishal bulantı vardı bende de acile gittim iştahsızlık başladı bende
Koyuncu gulsumd1 aa aynı gidiyoruz desenize☺️ Beta artar daha inşallah herkesin farklı ilerliyor işte