Tgck Haticevrl bir canlı doğumum var demiştiniz onda ne yaptınız peki ? Bende 9 haftayı geçemedim hiç
Haticevrl Tgck doğuma kadar kan sulandirici iğne kullandık hatta tam 36 haftalık Ken kullandığım iğne kaldırıldı hiç Bi yerde bulamadık doktorda kafasına göre bise olmaz az kaldı zaten dedi 36+4 te erken doğum yaptım yani iğnesiz 4 gün dayanabildim yavrum 4gun sonunda kalbi duruyordu sansim vardı ki Bi gün önce sancik coktu ertesi gün hafta sonuydu özelde ki doktoruma söyledim çabuk hastaneye geç geliyorum dedi gittim baktı çok yavaşlama kalbi acil almamız lazım dedi sexeryan oldum direk kuveze alındı
Alimenur sblgnyclk3107 ay benimki de 5+5 Kasım 7de randevum var o zmn 7 haftlaık falan oluyo Kalp atışı duyabilir miyiz
Sedavedoga Ben dün öğrendim reglim 5 gün gecikti test yaptım pozitif kan verdim 1685 çıktı şuan yaklaşık 4 hafta dediler acaba ne zaman görebiliriz ultrason da
Felicity -Songul bn de kusamıyorum sadece devamlı durmaksızın midem bulanıyor. Sabah gözümü açtığım an başlıyor. Umarım yakında geçer 🙏🏻
Kelebque Merhaba, Benim ilk hamileliğim olacak. 5-6 haftalık olduğunu düşünüyorum. Cuma günü ilk doktora gideceğim. Hiç bir ağrım yok, sadece adet olmadım. Normal mı? cok endişeliyim…
Serapp777 Kelebque Kelebque merhaba benımde hıc agrım olmadı endişe etcek durum yok son adet tarıhım 16 eyluldu 18 ekimde gebelık testınde pozıtıf cıktı hemen kan verdm degerm 2020 cıktı 20 sinde de doktor karından ultrasonla keseyı gördü ayın 3 ünde de kalp atısı duycaz inşallah benımde ilk hamılelıgım agrım veya lekelenmem hıc yok ama olabılır dedi dr saglıklı sorunsuz gecirelim hepımız🙏🏻
gulsumd1 Melisaka geç döllenme değil:) maşallah sizin çok iyi yükselmiş benimde olması gerektiği gibi yükseliyor şuan inşallah böyle devam eder
Melisaka gulsumd1 çok sevindimmm insallah bir an önce görürsünüz💕💕💕 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım❤️
Dilan_ylmz Günaydın kizlar. Sabah uyandığımda erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı biraz. Adetime 2 gün var cuma günü olmam gerekiyo adet. Sizce gebelik var midir.
-Gr- Dilan_ylmz teste silik cıktıysa vardır yarın ve ertesi gün tekrar yap silik cizgo daha koyulasması lazım kan testi ver bir sure sonra
Dilan_ylmz -Gr- Teşekkürler 2 gün sonra bidaha deniyim o zaman biraz daha koyulaşmış olur varsa eğer. İlk gebeliğim olcak biraz hem heycan hem tereddüt hepsini yaşıyo insan
Aysershn44 Uygulamada 4+5 çıkıyorum ilk silik çizgiyle persembe günü öğrendim hemen kan verdim değerim 38 çıktı pazar tekrar kan verdim 115 çıktı burada okuduğum rakamlara göre baya düsük sanırım benim değerlerim tansiyonum çok düşüyor ara ara kasıklarımda ağrı oluyor 2. Bebeğim
Glbnn2 Serapp777 benimde 16 Eylül iki gün önce keseyi gördük haftaya pazartesi de kalp atışı inşallah
Kelebque Serapp777 teşekkür ederim cevap için biraz içimi rahatlattı🤗. Bende yarın gidecem kismetse. Kalp sesini duysak biraz rahatlarız.