Melisaka gulsumd1 ben 4+3 kesemi gördüm beta hcg 1000i gecmisti geç döllenme olmuş olabilir gittiğinizde görünecektir💕
gulsumd1 Melisaka geç döllenme değil:) maşallah sizin çok iyi yükselmiş benimde olması gerektiği gibi yükseliyor şuan inşallah böyle devam eder
Melisaka atlasinannesi_ öyle bir sey yok 4+3 vajinal ultrason ile keseyi gördük normal ultrason yaparsak kanaman olur dedi doktor
Eedanurrrrrr Naznaz123 Doktorunla iletişim halinde olman gerek içinin rahat olması için ama genel olarak herkes yaşıyor ☹️
Fatosbulut Bende keseyi görmeye yarın gidicem, ev temizliyorum evin önünde iş falan yapıyorum sakıncalı olur mu acaba ?
Zbtzbt Naznaz123 ahh cicimm seni çok iyi anlıyorum. Özellikle gece ağrıması sinir bozucu. 😃 analıkkk işte babalar hep rahat.
Beyzaserdar Merhaba arkadaşlar benim de ilk hamileliğin 8+0 bugün kasıklarimda aşırı ağrı var kalbimde çok hızlı atıyor normal mi sizce? Şimdiden teşekkür ederim 💜
_elifmehmet_ Leylaates ya banada haber verin nolur bende 6+3 üm ve pazartedi gidicem kalp atışı dinlemeye umarım duyarsınız sizde
Tgck Haticevrl hangi haftalarda durdu kalpleri bende aynı şeyi yaşadım 2 kere aynıyız şu an gün olarak
Tgck Haticevrl bir canlı doğumum var demiştiniz onda ne yaptınız peki ? Bende 9 haftayı geçemedim hiç
Srnysl Arkadaşlar ben de bu akşamüstü test yaptım ikinci çizgi silik çıktı reglim iki gündür geçiyor tüm gebelik belirtilerini yaşıyorum galiba bende hamileyim hem de 4. Ye hayırlısı olsun diyelim herkes sağlıkla kucağına alsın insaAllah