AAylinnnn Merhaba kızlar benim ilk gebeliğim 23 haftadayım acaba bu kasılma nasıl birşey rahim hemen üstü geriliyo gibi oluo ara sıra setleşiyo gibi karnımın alt kısmı yani böyle bişey mi
yigitinannesiiiii AAylinnnn adet ağrısına benziyor Canım sadece sertleşme varsa o normsl bebek bi yere ara ara toplanır ama bu toplanmayla birlikte agrıda varsa doktora gözükmende fayda var😉
Ozlm0916 AAylinnnn adet sancısı gibi benim 35 haftalıkken başladı doğum sancım bebek vajinamın üstünü semsert ediyordu top gibi sancı girdikce
Zeynep_Asellll yigitinannesiiiii Benimde birkaç gündür vajinam ve etrafı çok ağrıyor otururken, uzanıtorum mesela kalkınca hep bir ağrı var dön çok az makata doğru sancı oluştu neden oluyor bilginiz var mı
yigitinannesiiiii AAylinnnn normal Canım yani benim hep oluyordu o dediğin ağrın uoksa endişelenme muhtemelen o sertleşme genelde ssırt üstü yattığında oluyordur
Babylovebaby yigitinannesiiiii merhabalar bende de genelde sırtüstü yattığımda oluyor normal miymis bilginiz var mi
yigitinannesiiiii Zeynep_Asellll bebek döndü desem erkende olabilir bilemedim senin o dediğin ağrılar bebek döndükten sonra olmuştu bende 29. Haftadan sonra
Babylovebaby Maliefem genelde sağa ve sola yatıyorum canm ama progestan fitil kullandigim zamanlar biraz sırt üstü ayaklarıma yastık koyuyorum, o ara bazen sertleşme hissediyorum çünkü ondan acaba çoğunlukla sırtüstünde mi oluyor bilemedm
Maliefem Babylovebaby bende progestan kullanoyorum aylardır kullandıktan uzanmaniz yeterli sırt üstü yapmanıza gerek yok🌺 sirt ustu yayjnca bele baskı yapıyor ve kalbe giden damarlara da baskı yapılıyor bebeğe de kan akımı yavaşlıyor bu yüzden kasilmalarınız için haftaniz erken ise magnezyum icebilirsiniz
Babylovebaby Maliefem teşekkür ederim canım🙏❤️ Magnezyum kullaniyorum bakalm 27+5iz 🌸Sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallah yavrular 🥰