Ays8 1 doz tetanoz yaptırdım ama 2.de olması gerekiyormuş yeni öğrendim Haftadayım, çok mu geç acaba yaptırmak için? Ya da gerek yok mu ? Fikri olan var mı
Benimennembirmelek Ays8 bende bir doz yaptırdım ikinci dozu şimdi öğrendim 😳35+4 geç mi kaldım acaba yaptırsam
Mom-babyyy Ays8 sağlık ocağınız takip ediyor bunları sizi bilgi falan verilmedi mi beni ariyorar ya da mesajla bildiriyorlar
Opheliaaa Ays8 Ben ilk hamileliğimde ikisinide yaptırdım ama ikinci hamileliğimde arasında zaten 4 ay olduğu için tek doz yaptılar ikinciye gerek duyulması. Bir sorun olacağını sanmam
Vampiree Ays8 ya walla bi hamileliğimin 5 ayında yaptırdım yarın gene gidicem bende benide çağırdılar salkocağından
Ronas Merhaba benim alerjim var diye hiç yaptırmadım büyük oğlum da da yaptırmadım bende bir eksikliği olmadı olmazda inşallah aile hekiminizi arasanız yönlendirir sizi hemen
S1907 Ays8 32den sonra yapmyolr diye blyrm ben 28de 1 doz oldum 1 ay sonra 2,dozu olmnz lazımdı ama haftanız ilerlediği için dolmaz dedi sağlk ocağnda ebe o yüzden 1 doz oldm,10 yıl içinde oldysanda tek doz yetiyomuş bende olmştm o yüzden çok taklmdm
Ays8 S1907 Aynen 10 yıl içinde olduysan gerek yok yazısını ben de okudum. 6 yıl önce yaptırmıştım O zaman hiç gerilim yaratmıyorum kendime 😁😁
Kelebekk-0307 Ays8 tek doz yeterli demisti doktorum ve tek doz yapıldı hamileliğin son ayında yapılmıyor o zamana kadar yapılıyor
teachervera Ays8 Geçen sene hamile iken 2 doz oldum. Yengem de hamile idi olmadı aynı doktora gidiyordk o demişti gerek yok köyde doğum yapmıyorsn demişti bir sıkıntı olmadı. Ben yine hamileyim sağlık ocağı dedi 2 doz aşı dedim geçen sene oldum 2 doz yaptırmak istemiyorum dedim yaptırmadım
Ays8 teachervera Aynı fikirdeyim yani çok anlamlandiramadım zaten Tetanoz ne alakası var, eskiden olsa anlayacağım ama
S1907 Ays8 yani bnde yaratmadım😂 ebe doğumdan sonra istersen tamamlarsın dmişti,zaten 28i geçince yapmyolrmş o yüzden keyfne bak😂
Ebrarabla_06 Ays8 canım iki doz oluyor hamilelikte doktorum en son 28 nci haftaya kadar yapabilirsin demişti
Ahsenmom Ays8 Benim doktorum 1 doz vurulmami istedi. 2 doza gerek görmedi. Sizin doktorunuz bu konu hakkında bilgilendirme yapmadi mi
Cgdm34 Ays8 saglık ocagında Takıplı degılmmısnz ebenız sıze soylemedımı ıkımcı asıyı yada sıze aramadılar mı? Normalde ebeler bılgılendırıyor bu konuda canım
1erkekkannesiiii Ays8 2 doz oluyor 1 ay ara ile yapıyolar geçen ay yaptırdım 3 gün sonra 2. Dozu yaptırcam doktorum öyle uygun gördü. Kafama göre karar vermedim 😅 28. Haftadan sonra yapıyorlar mı bilmiyorum ama öncesinde yapılır isterseniz doktorunuza bir sorun