Sumeyyeabdi Iyi akşamlar kızlar 33+2 günlük hamileyim gecen doktor kontrolumd3 14 8 cıktı eve geldim 1 saat sonra da sağlık ocagindq ebe ölçtü 13 bu seferde varmı benm gibi böyle sıkıntı yaşayan. Bide eksi nari cok seviyorum bebeğe kilo aldırr mi 🥰
Stoppedstar Sumeyyeabdi tansiyonunuzu ölçümde mi farkediyordunuz. Belirti veriyor mu yoksa? Ölçmediğim zamanlarda çıkıyor olabilir mi diye tedirginim de
Sumeyyeabdi Lavantam20 yaa oyle mi ama bazsn basim ağrıyor o zamanda yükseliyor anlamına mi geliyor öyle duydum kadin doğum doktorum ilaca başlamak gerek yüksek çıkarsa dedi yarın bir olctrim sağlık ocağında
Sumeyyeabdi Stoppedstar hayır canim ama başım ara ara ağrıyor o zmana yükseliuprdur belkide bide bi ara tavuk sote yapmıştım biraz fazla salcaliydi ondada basım ağrıdı ve yüzüm kızarmıştı
Lavantam20 Sumeyyeabdi basın ağrısı tansiyon yükselince de ağrır ama ölcmeden bilemeyiz evde yok mu alet
Sumeyyeabdi Lavantam20 malasef yok evde canim bulundurmadım ama ilk defa böyle bisey oluyor bulunması lazım aslında evde
Sumeyyeabdi Lavantam20 tamam canim cok sagol bide cok yakın sağlık ocagi evime yarın bir gideyim olctureyim