ogretmenHnmm Zehraa6 bakar bakmaz kız gibi hissettim. Ultrasondan anlamıyorum bu arada. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah sağlıkla
Kerimesayn Zehraa6 ben ultrasondan anlıyorum şahsen ve bacak arasında bariz bir çıkıntı var o ise erkektir net. Ogluşumun ultrasonuna benziyor bu haftalardaykrn öğrenmiştim 13 dü ve ultrasonda bu şekildeydi. Eğer kabarıklık var ise kız uzun bi çıkıntı şeklindeyse doktorlar bile gördüğü an net erkek diyor
Zehraa6 Ya 🙈 çok teşekkür ediyorum Benim de çevremin de içine erkek doğuyor rüyamda da erkek gördüm hatta doktorum çok erken ama tahminde bulunayım dedi ve erkek dedi ama 🙈 yine de sürekli merak ediyorum hiç aklımdan çıkmıyor kim olduğu nasıl olacağı ❤️
ogretmenHnmm Zehraa6 rica ederim canim. benim de hislerim kuvvetli olur genelde ama seni yüz yüze görmüş olsam daha iyi tahmin ederim. Akrabalarımin tanidiklarim falan ne desem hep doğru çıktı. Ve ayrica bazi arkadaslarimin hamile olduğuna dair bile his geliyor bazen bir süre sonra hamile olduklarini duyuyorum. Keske kendimde de hissetsem ama yok olmuyor😂 kelin ilaci olsa kendine surermis zaten😂🤣😂🤣
Kerimesayn Ozge_ksclb kız gibi duruyor açıkçası ama 17 haftalıksa cinsiyetini öğrenmiş olmanız gerekir ben 13 de öğrendim