Ceyda3 Kızlar canım çok kokoreç istedi 20 haftalık hamileyim aranızda yiyen var mı? İnternette yemeyin yazmışlar ama çok canım istedi🥹
Tospikannesiiiii Ceyda3 ilkte de yedim şimdi ki gebelikte de yedim midye de dedim ben yedim sizde yiyin diyemem ama böyle şeylere çok takılmayın tadımlık dozunda herşey yenebilir bence
gizemkarla Ceyda3 bu konularda neden internete bakıyorsunuz doktorunuza sorun bence benim doktorum hıcbırseye yasak koymadı tadında oldugu surece bence doktorunuza sorun
TeacherrMom Ceyda3 ay bende bunla ilgili post açtım bugün canım çok istiyor işkembe ve kokoreç ama doktorlar genelde ilk üç ay diyor bugün domtor gebelikte önermiyorum dedi ama ilkinde üç dört defa yemiştim bişey olmadı şükür ama insan korkuyor yinede ya ama çok istiyorum
Ceyda3 Tospikannesiiiii annemde aynısını dedi ilk defa istedi canım nefsimi körelticek kadar yiyebilirim. Teşekkür ederim rahatladım 😌
Ceyda3 gizemkarla doktorumda yiyebilirsin dedi🫠 normalde kendisine soruyorum ama internettede okuyorum
TGBDMRLP Benim de midye kokoreç ve ciğer çekmişti. 1 tane yemiştim midye isteğimi gidermek için, ciğer 2 kez yedim hamişliğim boyunca ama eşim kokorec almadı bana 🥲