gizemkarla sedamom00 ben katlanabilir almadım ama benim aldıgım sette 360 tl di ama arkadasım katlanabılır kullanıyo ve hıc memnun degıl degstırıp benımkınden aldı yanı normal katlanmaz
Prenses34_annesi sedamom00 bimde de aynı fiyat canım ben hatta trendyol ve bim arası hesap yaptım arada 18₺ fark var bunun için indirim avcısı olman gerekiyor ben de alacagım tabikide herkesin bütçesi bir olmuyor ama indirime de kimse hayır demez🥰
zamaneannesi80 sedamom00 ezerler doğru 😂 bizim burda çok rağbet olmuyor o yüzden ben alalı oldu baya😂 ama kovasını almadım ben kovası kendi kendine kapanıyormuş
Prenses34_annesi sedamom00 kesinlikle bende katiliyorum buna 18₺ de 18₺ dir ama cidden hamile bir insan icin cok zor bende ilk gebeligim gordum ama kendimi de o izdihama atmak istemiyorum sahsen 🥰
Sibelcnr sedamom00 benm kuzenim aldi kuvet su doluyken ufak bi baski yapti kenarina hop katlandı olan su eve yayildi lastikleri cok cabuk eskiyo hic kullanisli degil
Gamzeerdgn sedamom00 katlanan degılde a 101 sok yada bımden alabılırsınız ben öyle yaptım hem kullanışlı hem uygun bellı bı sure sonea kullanamayız ztn
SerraveAnnesii 7 aydır kullanıyorum memnunum 😊 bebeğim oturmaya başlayınca fileyi çıkarttım filesiz kullanıyorum şu an. Yer açısından iyi oluyor 😊1 190 liraya trendyol indiriminden almıştım baya oldu tabi
KayraVeAnnesi_06 sedamom00 Bimdeki de 330₺ gibi bir fiyata geliyor , ben Eylül indirimlerinde 280₺ aldım Size sadece tavsiye verebilirim büyük ihtimalle yine önümüzdeki ay kasım indirimleri olacak takip edin eğer indirim olursa daha uyguna alabilirsiniz 🙏🏻🌸