Rubycikolatam Çin takvimi : kız Rus takvimi : kız Yüzük testi : kız Burda ultrason fotomuzdan sorduğum tüm tahminciler : kız SONUÇ : 4.oğlan hayırlı olsun 😂 Şaka bir yana 4 kez kaynana olma ihtimali ile geleceğin kaynanası ilan ediyorum kendimi 😂
muallimehanimmom5 Rubycikolatam kız bende de tüm takvimler buradaki yorumlar hep kız dedi hatta kese şekli felan hep kıza benziyor dendi sonuç ikinci oğlus geliyor kendimi kıza pek alıştırmıştım😅 aman olsun bize de kızımız gibi gelinler nasip olsun sağlıklı alalım kucağımıza inşallah 🥰
Rubycikolatam girl_boy_annesi çok sğl cnm nasibimizde hurrem olmakta varmış ama onun bile 1 kızı var bizde o da yok 😂
girl_boy_annesi Rubycikolatam Rabbim de senin ilk torunlarını kız nasip etsin inşallah gelinlerinle Anne kız olun🤲🏼🥰
Rubycikolatam Bebeto1 daha once doktor soylemisti ama ihtimaldi şuan 21+0 detaylı ultrasona girdim ve kesinleşti
muallimehanimmom5 Rubycikolatam cok şükür bizdede detaylı ultrasonum vardı 3 hafta önce doktorun her şey normal dedi binlerce şükürler olsun hayırlı sağlıklı olsun 🤗🤗🤗