iamnil123 dinleme kendini benim normalde adetim 8 gün gecikir 3 gün de üstüne gecikti bütün belirtiler vardı sarı sümüksü oldukça uzayan bir akıntımda oldu dedim kesin hamileyim bu sefer ertesi gün gittim kan verdim beta hcg 0.00 çıktı aynı gün erken gebelik testi yaptım onda da negatif çıktı 9 ay sonunda o günde hayal kırıklığı yaşadım ağladım ağladıkça kayınvalidem o halimi gördğ o da dayanamaddayanamadı o da ağladı sonra annemi çağırdı kardelen ağlıyor sakinleşmiyor diye sonra kendi kendime tamam kardelen dedim olmuyor zorlamaya takmaya gerek yok dedim sildim kafamdan üstünden 19 gün geçti bütün belirtiler kayboldu bende ama yine gelen giden yoktu yine gittim kan verdim hani yine negatif olsaydı doktora gidip sorun mu var diye ilaç filân alıcaktım ertesi gün sonucu öğrenmek için dpktoru aradım elim ayağım boşaldı birden buz kesti her yanım sesim titredi doktora sordum sonucum ne diye tanıdık olduğu için doktor bana gülerek hayırlı olsun kuzum benim baklavalarımı isterim dedi ben inanamadım şok oldum ağlamaya başladım meğerse geç döllenme geç yumurtlama olmuş öğrendiğim de 3 haftalıktı kesesi yeni oluşmuştu daha bu arada şu zamana kadar hiç kanamam olmadı yerleşme kanaması bile olmadı doktor herkesde bir olmaz dedi sonra eşime sürpriz yapmak için şu 3 liralık kaset testlerden aldım damlatır damlatmaz idrarımı saniyesine aşırı koyu çift çizgi çıktı ben yine mutluluktan ağladım 😂 Doktora gittiğimde bana bebek kesesi oluşmadan kanda da idrarda da çıkmaz dedi şimdi ise çok şükür 4 aylık olduk 🙏🙂 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🙏