Hazalerciyes Göbeğinizde ki tüyleri alıyormusunuz ve kaçımcı haftadasınız inanılmaz çok çıktı benim normalde de çıkıyor hep alıyorum korktum alamadım ama çok yaygın çıktı bekliyorum öyle
2Meyve- Hazalerciyes benim ilk gebeliğimde hiç görmedim böyle bir şey ama şuan kızıma hamileyim ve göbeğinde benimde tüyler ar ve rahatsız oluyorum 16+1 haftalığız. Hiç almadım bu zamana kadar da
cimcimemmmm Hazalerciyes maalesef aldim 😖 benim de o kadar arttı ki utanıyorum kontrollere gitmeden aliyorum
Alimm-5 Hazalerciyes 29 haftalık ilk gebeliğim normalde belli olmazdı ama aşırı siyahlaştı ve çoğaldı ama doğumdan sonra dökülüyor diyorlar genelde alıp arası kararsızım
Karman34 Hazalerciyes benimde normalde çıkıyordu arttımı hala aynı mı bilmiyorum 15+4 deyim ağda veya makine ile alıyorum kontrole gitmeden
Hazalerciyes 2Meyve- benim normalde de çıkıyor hamilelikten önce hamile kaldım coştu dağınık dağınık çıkıyor her yerde
Hazalerciyes cimcimemmmm neyle aldınız ya bemde alıyordum 2 ay öncesine kadar kıl kökleri uyarıyor kasılma olur yazıyordu internette alamadım ama almam lazım böyle duramam utanıyorum bende
cimcimemmmm Hazalerciyes epilasyon makineyle aliyorum canim kasilma felan yapmafi hic rahatlıkla alabiliyorum
1erkekkannesiiii Hazalerciyes normalde çıkmaz ama gebelikte inanılmaz çıktı doktor muayene ederken falan rahatsız oluyorum açıkçası siyah kıl gibi olmaya başladı o derece iğrendim kendimden. Küçük başlıklı bir tüy alma aletim var onunla ufak ufak alıyorum güzel yapıyor umarım gebelikten sonra geçer ya
MinikMucize63 Hazalerciyes benim kendimi bildim bileli var ama almıyorum doğumdan sonra lazere gireceğim diye boşuna ağda acısı çekmek istemiyorum
Nsy Hazalerciyes hamilelikten önce tuylenmem yoktu şu anda bende de oldu 38 haftalık hamileyim ama doğumdan sonra dökülür denildiği için almak istemedim doktorumdan da çekinmiyorum açıkçası eğer dökülecekse suan neden uğraşıp ömürlük bir dert alayım başıma😁
Papatyaa_01 Hazalerciyes benimde göbeğimin yanlarında üstlerinde çoğaldı, hadi göbeğimin altını alıyordum ama geçen hazır ağda denedim güzelce aldı tüyleri kontrolden kontrole ağdayla alacam artık napıyım