HalisEbruoban Hayalimm canım o koz yada erkek farketmıyomus bebegın salgıladıgı hormonla alakalıymıs benım kozomda cok tuylenmem oldu
HalisEbruoban Kozlar cogalanlar sakın aldırmasın benım devcogaldı dogumdan ıkı ay sonra kendılıgınden dokuldu
Elos Hayalimm ay benim de azaldı. Lazer yaptırmıştım zaten ama 2 ayda bir filan çıkıyor gözüme çarpmıyor bile ☺️
gonulcelen Hayalimm bnm öyle ztn azdı şimdi iyice seyrek hatta kaş bıyık 15 günde bir giderdim şimdi ayda bir gidiyorum son haftam ağda ya gideceğim uzamadı bi türlü
Ayseguls Benim göbekte çok tütlenme oldu hamilelikten sonra dökülür diyorlar o yüzden hiç dokunmuyorum
HalisEbruoban Ayseguls canım benım ıkıncı bebegım ılk bebegımde bır tuylendı dıktorum dokulur dedı almadım dogumdan ıkı ay sonra hepsı dokuldu 1 tane kalmadı
FUNDACE benimde göbek kısmında oldu tüğlenme bide kıl köklerimde hassaslaşma oldu eskiden hiç canım acımazdı simdi kıyametleri koparıyorum ağda yaparken sizde de öyle oluyor mu
Caglasmsk Hayalimm ne azalma ne cogalma bisey olmadi sadce gobegimde vardi ama sariydi hepsi simdi onlar renkleri koyulasti😐😔