Aslhn2101 Merhaba anne ve anne adayları, hamilelikte hacamat yaptıran var mı? Yada yaptırıp yan etkisi olanlar var mı? Yaptırmak istiyorum ama etrafımda çoğu kişi karşı çıkıyor o yüzden merak ettim lütfen yardımcı olun bu konuda bana
A_syma Aslhn2101 ikinci 3 aylik dilimde yapiliyormus. Doktora danisarak. Ancak sadece 3 kupa atiyoruz dedi yapan kisi. Ben migrenim icin basima yaptiracaktim. Olmuyormus. 3 bel dendi. Yaptirmadim.
gulagaci Aslhn2101 hamilelikte hacamat uygun görmyorlar diye biliyorum ama doğumdan sonra bi kaç ay sonra hem kendinize hem bebise yaptrablrsinz
Aslhn2101 A_syma evet banada yapılır denildi. Siz neden yaptırmak istemediniz sizce belden yapılmis olsa ne gibi sorunlar olabilir?
Aslhn2101 gulagaci Yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim. 4 aydan sonra yapılıyor denildi hatta son ayda kuyruk sokumuna yapılması da doğuma yardımcı olur dedi Hacamat yapan kadın. Bilmiyorum bu yüzden kafam çok karışık
A_syma Aslhn2101 Doktoruma danismadim ne der bilmiyorum ama yaptiracak olsam danisirdim. Ben daha once migren icin yaptirdim. Bele de atildi. Zaten direk baş kismina atilmiyor. Belli noktalari ve kurallari var. En son basa atilip bitirildi. Cok faydasini gordum. Ancak tekrar yaptirmak istedim migrenim artinca. Basimada yapilmayacagini soyleyince hacamat yapan kisi belimede yaptirmadim.
Aslhn2101 A_syma anladım teşekkür ederim yanıtınız için. Çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda ağrılarınız da kendi kendine geçer