HilalEA Yaprak- evet canım rengi miktarı günü aynıydı. Sadece normalde çok sancılı geçerdi bu ay ağrı kullanmadan idare edebildim. Hatta şaşırdım ilk kez ilaçsız geçirdim diye.
Sudesu_1 HilalEA hayırlı olsun canım sağlıklı gebelik olsun inşallah 🙏 adet olunca nasıl şüphelendin ya bende adet olunca bitti diye temizleniyorum sonra kahve rengi ya da pembe leke şeklinde geliyor her ay sen deki fark neydi acaba
Gamzeerdgn HilalEA çok mutlu oldum demekkı üstüne görmüşsünüz hayırlısı olsun Allah sağ salım kucağınıza almayı nasıp etsin inşallah 🌸
Yaprak- HilalEA ben şuan çok muallaktayım kaset test yaptım silik çizgi çıkıyor hemen ama kaç gündür koyulaşmıyor
Cgdm34 HilalEA sanırsam üstüne görmüşsn canım ☺️☺️cunku testte bar gozukuyor hayırlısı olur ınşallah👍
HilalEA Sudesu_1 Amin canım inşallah. Aslında bende öyle sandım. Adetim bitince temizlendim. Bir gün sonra leke başladı üstünde durmadım adetten kalan geliyordur diye bir kaç gün devam etti ve rengi açık pembeydi. Renginden dolayı acaba mi dedim .
Yaprak- HilalEA yok canım gecikmedi 1 kasım ovulasyon yapıyordum sürekli pik olunca test yaptım ondan şüpelendim bakalım hayırlısı yarın yine yapıcam bakalım ne olacak
Gamzeerdgn HilalEA 29 haftalık bi oğlusun var teyzesi Allah nasıp ederse aralık ayı ıcınde kucağımda olacak🌸