mavimsiiii Kızlar 35 giriyoruz ben yerleri elle siliyorum silen var mı bide bu doğum için kolaylaştırıcı mıdır sizce yoksa yanlış mı yapıyorum yeri elle silmekle
Hilolosko mavimsiiii ben hamileliğim boyunca ayda bi yerleri hep elimle sildim hiç bişey olmadı ama vücut yapısıyla alakasıda olabilir
umayana Açıklık yapıyor siz yine de çok zorlamayın 37. Haftadan sonra silin doktorum bana öyle söyledi
mavimsiiii umayana mecbur yapacak bişey yok silmek zorundayım birlikte yaşıyoruz kaynanamla silmezsem olmaz inşallah açılmayı şimdi yapmaz 3 hafta daha gider inşallah bebeğe zarar vermesinde
mavimsiiii denizasigi öyle yapayım doğuma kadar inşallah bu güne kadar sildiklerim bebeğime bir zarar vermemiştir 🫣🥺
mavimsiiii A_syma fazla zorlanmamaya gayret ediyorum oturarak deneyim o zaman belim ağrıyor bu seferde
denizasigi mavimsiiii Şimdiye kadar coktan bise olsa anlardiniz kanama vs gibi. ama bence viledayla silin eğilmeden…
mavimsiiii denizasigi yok çok şükür bu güne kadar bi şikayet olmadı bebeğimde iyi maşallah hareketli ama az kaldı doğuma dikkat edeyim 🫶🏻💖