Meltemtml Detaylı ultrason da bebeğin ters olduğunu söyledi doktor normal doğum yapamazsın bu şekilde dedi sizce dönermi
Aselsmoms Meltemtml daha doğuma çok var canım döner benim kızım da makat gelişti detaylı ultrasonda sonra dönmüştü normal doğum oldu 🤗
Ruvvruvveeydaaa Meltemtml döner muhtemelen canım, benim 21.haftada detaylıda makat gelişti, şimdi 28 hafta olduk baş geliş pozisyonda 🥲 değişiyor yani
zamaneannesi80 Meltemtml doktorlarda bi tuhaf daha hamileliğin yarısındasınız çok dönecek bebiş daha🥰
emirtosveannesi Meltemtml 32 haftaligiz benim bebeğimde ters dönmesini bekliyoruz herkes daha erken döner diyor bakalım..
minikoglummm Meltemtml 😂😂 22 hafta ne ki daha aşırı erken söylenen bir cümle olmuş bu. Doktorlar neden böyle anlamıyorum
Meltemtml minikoglummm mıy mıy konuşan doktordu zaten dediklerinin hiçbirini duyamadım fotoğraf da vermedi boşa gitti para
EmineDefneGokce Meltemtml bunu hangi doktor dedi Allah aşkına bi daha gitme vallahi gülesim geldi 😂 bu haftalarda bebeğin doğum şekline karar mı verilir ya
Meltemtml EmineDefneGokce bida gitmem zaten devlet takipliyim oradakiler daha iyi detaylıyı özelde çektirdim bin pişman oldum
myangelson Meltemtml daha hamileliğin yarisindasin çok dönecek bebek canım bir tanıdığıma da 20. Haftasında falan bebek ters ve ters olduğu için erken doğum riski var demiş 🤦🏻♀️ dedim dalga mı geçiyor bu doktor 🤦🏻♀️
Rumeysa6115 Meltemtml Meltemtml benimde detaylı ultrasonda ters olduğunu ama daha çok zaman olup döneceğini söyledi doktorum skıntı etme kendine ☺️
Asyaninannesi58 Meltemtml doktorları da anlamıyorum nasıl o haftada direkt bunu söylüyor. Benim 28 haftalık makat geliş daha döner yeri geniş diyor bana sana normal doğum olmaz diyo🤷🏼♀️
uyanancirkiin Meltemtml 29. Haftada tersti benimkide 33. Haftaki kontrolde dönmüştü. Normal doğum yaptım. 38. Haftadan sonra dönmeme ihtimali var ☺️
Mom-babyyy Meltemtml ben özele gitmemeye yemin edicem sonunda detaylıda beni çok korkuttu karnım sertleşti ölçü falan alamadı devlete gittim 10 dakika bile sürmedi herşeyde yolundaydı ama o randevuya gidinceye kadar insan aklında baya şey kuruyor
Mom-babyyy Meltemtml yapacak birşey yok yaptırdık ama çokta takma benimde cenin pozisyonunda karnın taş kesilmiş ölçü almıyorum diyip başka doktora yönlendirmişti o bir kaç gün zehir olmuştu bana
Smya Meltemtml 22. Hafta da normal ki ters bir şekilde durması doğuma yakın olana kadar normal kabul edilir, bana da öyle demişlerdi